VAŠ UPIT {{ query }} IMA {{ result.length }} REZULTATA
Osvježenje od paklenih vrućina potražite u čaši ledenog smoothieja s bobičastim voćem i Dukatosom. Priprema je vrlo jednostavna pa možete uživati u ovom zdravom "doručku" i tokom cijelog dana!
Sastojci
-
100 g
smrznutog bobičastog voća
-
2 velike žlice
zobenih pahuljica
-
1
zrela banana
-
1 žlica
chia sjemenki
-
1 žlica
meda
-
1 ml
hladne vode ili mlijeka
-
1
Dukatos grčki ti jogurta (150 g)
-
Bananu narežite na komadiće i stavite u blender, dodajte bobičasto voće, med, zobene pahuljice i chia sjemenke.
-
Prelijte vodom i dodajte jednu čašicu Dukatosa natur.
-
Sve blendajte do glatke smjese. Ako nemate blender sve ove sastojke možete promiješati u zdjelici, bananu zgnječite vilicom, ostavite sve da stoji 15 minuta i uživajte u ovom zdravom doručku.
Recept: Ave Dulcis
VEZANI PROIZVODI
POGLEDAJ SVE PROIZVODENajnoviji recepti
Pogledaj sve recepte-
Recept
Mliječni kolač s umakom od čokolade
Tajna ovog nevjerojatno mekanog i sočnog kolača je u kipućem mlijeku - upravo ta mala promjena čini ga prozračnim i jako ukusnim. Kolač možete poslužiti samo posipan šećerom u prahu, ali izvrstan je i uz umak od čokolade ili voćne namaze.
Saznaj više -
Recept
Zapečeni grah sa Salakisom
Kad se temperature približe nuli, malo toga prija kao dobar tanjur graha. Posebno je ukusan zapečeni grah u kremastom umaku, a dodatak President Salakisa daje mu posve novu dimenziju.
Saznaj više -
Recept
Zobena kaša s okusom torte od mrkve
Zobene pahuljice mnogima su omiljeni doručak, a mi vam predlažemo da ih pripremite na malo drugačiji način - uz mrkvu, bademe i Zagrebački sir. Baš ova kombinacija neodoljivo podsjeća na omiljeni kolač od mrkve.
Saznaj više -
Recept
Germknedle s pekmezom od šljiva i umakom od vanilije
Germknedle nisu rezervirane samo za adventske festivale i skijaške destinacije – donosimo recept uz koji ćete savršeno mekane i ukusne germknedle moći pripremiti kod kuće. Kao i sa svakim dizanim tijestom, s germknedlama ima malo više posla, ali zato je Brzo & Fino umak od vanilije već spreman, potrebno ga je samo podgrijati prije posluživanja!
Saznaj više