VAŠ UPIT {{ query }} IMA {{ result.length }} REZULTATA
Recept - Dukat&Blogeri, Predjelo
Šampinjoni punjeni President Mladim kajmakom u košuljici od pancete
Zbog izvrsne mazivosti President Mladi kajmak izvrstan je i za nadjeve. Ove šampinjone poslužite kao predjelo ili dodatak roštilju za istinske ljubitelje punjenog povrća.
Sastojci
-
500g
bijelih šampinjona
-
100g
President Mladog kajmaka
-
1 režanj
češnjaka
-
nekoliko
listića timijana
-
100g
pancete
KULINARSKI SAVJET: Klobuke šampinjona možete ispeći i na roštilju ili u pećnici.
-
Šampinjone očistite od zemlje pa im skinite stapku. Ako su jako prljavi možete ih i oguliti.
-
Stapke od šampinjona sitno nasjeckajte, dodajte im protisnuti češnjak, listiće timijana i sve dobro promiješajte. Po želji dodajte i papar. Zbog slanosti pancete i President Mladog kajmaka šampinjone nije potrebno dodatno soliti.
-
Klobuk punite nadjevom pa omotajte listom pancete.
-
Pecite na gril tavi dok panceta ne postane hrskava.
Recept: Ave Dulcis
VEZANI PROIZVODI
POGLEDAJ SVE PROIZVODENajnoviji recepti
Pogledaj sve recepte-
Recept
Mliječni kolač s umakom od čokolade
Tajna ovog nevjerojatno mekanog i sočnog kolača je u kipućem mlijeku - upravo ta mala promjena čini ga prozračnim i jako ukusnim. Kolač možete poslužiti samo posipan šećerom u prahu, ali izvrstan je i uz umak od čokolade ili voćne namaze.
Saznaj više -
Recept
Zapečeni grah sa Salakisom
Kad se temperature približe nuli, malo toga prija kao dobar tanjur graha. Posebno je ukusan zapečeni grah u kremastom umaku, a dodatak President Salakisa daje mu posve novu dimenziju.
Saznaj više -
Recept
Zobena kaša s okusom torte od mrkve
Zobene pahuljice mnogima su omiljeni doručak, a mi vam predlažemo da ih pripremite na malo drugačiji način - uz mrkvu, bademe i Zagrebački sir. Baš ova kombinacija neodoljivo podsjeća na omiljeni kolač od mrkve.
Saznaj više -
Recept
Germknedle s pekmezom od šljiva i umakom od vanilije
Germknedle nisu rezervirane samo za adventske festivale i skijaške destinacije – donosimo recept uz koji ćete savršeno mekane i ukusne germknedle moći pripremiti kod kuće. Kao i sa svakim dizanim tijestom, s germknedlama ima malo više posla, ali zato je Brzo & Fino umak od vanilije već spreman, potrebno ga je samo podgrijati prije posluživanja!
Saznaj više