VAŠ UPIT {{ query }} IMA {{ result.length }} REZULTATA
Recept - Dukat&Blogeri, Predjelo
Šampinjoni punjeni President Mladim kajmakom u košuljici od pancete
Zbog izvrsne mazivosti President Mladi kajmak izvrstan je i za nadjeve. Ove šampinjone poslužite kao predjelo ili dodatak roštilju za istinske ljubitelje punjenog povrća.
Sastojci
-
500g
bijelih šampinjona
-
100g
President Mladog kajmaka
-
1 režanj
češnjaka
-
nekoliko
listića timijana
-
100g
pancete
KULINARSKI SAVJET: Klobuke šampinjona možete ispeći i na roštilju ili u pećnici.
-
Šampinjone očistite od zemlje pa im skinite stapku. Ako su jako prljavi možete ih i oguliti.
-
Stapke od šampinjona sitno nasjeckajte, dodajte im protisnuti češnjak, listiće timijana i sve dobro promiješajte. Po želji dodajte i papar. Zbog slanosti pancete i President Mladog kajmaka šampinjone nije potrebno dodatno soliti.
-
Klobuk punite nadjevom pa omotajte listom pancete.
-
Pecite na gril tavi dok panceta ne postane hrskava.
Recept: Ave Dulcis
Najnoviji recepti
Pogledaj sve recepte-
Recept
Penne alla vodka s mozzarellom
Penne s votkom jelo je talijansko-američke kuhinje koje je veliku popularnost steklo osamdesetih godina prošlog stoljeća. Mi smo ga osvježili Galbani mozzarellom jer sve je bolje sa sirom! Rezultat je jelo jednostavno za pripremu, kremasto i prepuno okusa, pa je odlično rješenje za brze obroke u tjednu.
Saznaj više -
Recept
Salata sa Salakis slanim sirom, kus-kusom i povrćem
Zahvaljujući čvrstoj teksturi i slanosti, Salakis slani sir zaokružit će svaku salatu i transformirati je u jako fin obrok. Isprobajte ga i u ovoj kombinaciji s kus-kusom i povrćem!
Saznaj više -
Recept
Ekleri s jagodama
Mirisne i ukusne domaće jagode kao stvorene su za lagane i kremaste deserte – isprobajte ih i u eklerima!
Saznaj više -
Recept
Hrskave rolice s ricottom i umakom od rajčica
Jednostavne rolice od vučenog tijesta punjene ricottom odlična su slana grickalica koju možete poslužiti kao predjelo ili jednostavan gablec. Poslužite ih uz pikantni umak od rajčica ili salatu pa uživajte u hrskavoj i slasnoj poslastici.
Saznaj više