VAŠ UPIT {{ query }} IMA {{ result.length }} REZULTATA
Recept - Dukat&Blogeri, Predjelo
Šampinjoni punjeni President Mladim kajmakom u košuljici od pancete
Zbog izvrsne mazivosti President Mladi kajmak izvrstan je i za nadjeve. Ove šampinjone poslužite kao predjelo ili dodatak roštilju za istinske ljubitelje punjenog povrća.
Sastojci
-
500g
bijelih šampinjona
-
100g
President Mladog kajmaka
-
1 režanj
češnjaka
-
nekoliko
listića timijana
-
100g
pancete
KULINARSKI SAVJET: Klobuke šampinjona možete ispeći i na roštilju ili u pećnici.
-
Šampinjone očistite od zemlje pa im skinite stapku. Ako su jako prljavi možete ih i oguliti.
-
Stapke od šampinjona sitno nasjeckajte, dodajte im protisnuti češnjak, listiće timijana i sve dobro promiješajte. Po želji dodajte i papar. Zbog slanosti pancete i President Mladog kajmaka šampinjone nije potrebno dodatno soliti.
-
Klobuk punite nadjevom pa omotajte listom pancete.
-
Pecite na gril tavi dok panceta ne postane hrskava.
Recept: Ave Dulcis
VEZANI PROIZVODI
POGLEDAJ SVE PROIZVODENajnoviji recepti
Pogledaj sve recepte-
Recept
Pačja prsa u umaku od naranče i zimska salata sa Salakisom
Pačja prsa u umaku od naranče pravi su klasik koji možete poslužiti u svakoj svečanoj prilici. Salata od pečenog korjenastog povrća sa slanim sirom Salakisom savršeno će nadopuniti i zaokružiti okuse ovog jela.
Saznaj više -
Recept
Tart s kremom od naranče i kardamoma
Prhko, hrskavo tijesto i bogata, aromatična krema od naranče obogaćena kardamomom čine ovaj jednostavni desert koji svoju teksturu i okus duguje i Dukat maslacu.
Saznaj više -
Recept
Pečene jabuke s Dukatosom
Malo što stvara takvu ugodu kao miris pečenih jabuka koji se širi stanom. Jabuke s Dukatosom jedu se tople i griju dušu i tijelo.
Saznaj više -
Recept
Starinska pita od jabuka
Reska i mirisna jabuka najbolje dolazi do izražaja u nježnom prhkom tijestu. S klasikom ne možete pogriješiti, pogotovo kad miriše na djetinjstvo.
Saznaj više