VAŠ UPIT {{ query }} IMA {{ result.length }} REZULTATA
U skladu u fit predznakom Dukat Fit Quarka, i jedna fit torta – nalikuje na tortu od sira, ali sadrži toliko dobre i hranjive sastojke da se bez grižnje savjesti može jesti i za doručak!
Sastojci
Podloga:
-
120 g
badema
-
120 g
zobi
-
130 g
datulja
-
80 ml
kokosovog ulja
Krema:
-
750 g
Dukat Fit quarka
-
100 g
meda
-
10 g
želatine
-
1
mahuna vanilije (ili ekstrakt)
-
po želji
sezonsko voće
-
Sve sastojke za podlogu stavite u električnu sjeckalicu i usitnite dok se sve ne sjedini u jednoličnu smjesu. Po potrebi dodajte i malo vode kako bi se sastojci lakše povezali.
-
Smjesu za podlogu rasporedite po kalupu za torte i dobro utisnite.
-
Mikserom pomiješajte Dukat Fit quark, med i vaniliju te dodajte želatinu pripremljenu prema uputama na pakiranju.
-
Kremu izlijte u kalup i stavite u hladnjak minimalno 3-4 sata, a prije posluživanja ukrasite voćem po želji.
Recept: Kužinica
VEZANI PROIZVODI
POGLEDAJ SVE PROIZVODENajnoviji recepti
Pogledaj sve recepte-
Recept
Mliječni kolač s umakom od čokolade
Tajna ovog nevjerojatno mekanog i sočnog kolača je u kipućem mlijeku - upravo ta mala promjena čini ga prozračnim i jako ukusnim. Kolač možete poslužiti samo posipan šećerom u prahu, ali izvrstan je i uz umak od čokolade ili voćne namaze.
Saznaj više -
Recept
Zapečeni grah sa Salakisom
Kad se temperature približe nuli, malo toga prija kao dobar tanjur graha. Posebno je ukusan zapečeni grah u kremastom umaku, a dodatak President Salakisa daje mu posve novu dimenziju.
Saznaj više -
Recept
Zobena kaša s okusom torte od mrkve
Zobene pahuljice mnogima su omiljeni doručak, a mi vam predlažemo da ih pripremite na malo drugačiji način - uz mrkvu, bademe i Zagrebački sir. Baš ova kombinacija neodoljivo podsjeća na omiljeni kolač od mrkve.
Saznaj više -
Recept
Germknedle s pekmezom od šljiva i umakom od vanilije
Germknedle nisu rezervirane samo za adventske festivale i skijaške destinacije – donosimo recept uz koji ćete savršeno mekane i ukusne germknedle moći pripremiti kod kuće. Kao i sa svakim dizanim tijestom, s germknedlama ima malo više posla, ali zato je Brzo & Fino umak od vanilije već spreman, potrebno ga je samo podgrijati prije posluživanja!
Saznaj više