VAŠ UPIT {{ query }} IMA {{ result.length }} REZULTATA
Recept - Predjelo
Juha od cvjetače s camembertom
Juha koja se tradicionalno spravlja u Francuskoj, a konzumira diljem svijeta, spojila je cvjetaču blagog okusa, te dvije francuske kulinarske perjanice. Aromatični senf dijon i mekani sir snažnog, "drvenastog" okusa - Camembert koji se u ovoj kombinaciji savršeno nadopunjuju.
Sastojci
Sastojci
-
800 g
cvjetače
-
0,5 l
Dukat trajnog mlijeka
-
0,5 l
vode
-
1 žličica
dijon senfa
-
2 žličice
maslinovog ulja
-
100 g
Brzo & Fino vrhnja
-
225 g
Président Camemberta
-
Po želji
sol i papar
-
U posudu za kuhanje zajedno stavite 800 g cvjetova cvjetače, ½ l mlijeka, ½ l vode i jednu žlicu dijon senfa te posolite i popaprite. Sve zajedno kuhajte na laganoj vatri dvadesetak minuta.
-
Dobivenu juhu pustite da se lagano ohladi, zatim sve sastojke dobro usitnite.
-
U juhu dodajte još pola čaše Brzo & Fino vrhnja za kuhanje, umiješajte te ponovno prokuhajte.
-
Za kraj juhi dodajte 2 žlice maslinovog ulja i 225 g camemberta narezanog na listiće.
Najnoviji recepti
Pogledaj sve recepte-
Recept
Kruščići od trapista iz kalupa za muffine
Aromatični i prozračni kruščići od sira koje ćete obožavati. Za njihovu pripremu potrebno je izdvojiti tek dvadesetak minuta i nekoliko osnovnih namirnica, a jedini pravi izazov u ovom receptu je odoljeti im i ne pojesti više od jednog!
Saznaj više -
Recept
Mesne okruglice punjene mozzarellom
Saznaj više -
Recept
Domaće čokoladne praline
Ljubav se može pokazati na mnogo načina, a jedan od najslađih su srcolike čokoladne praline. Uz malo truda i samo pet osnovnih sastojka možete ih i sami napraviti pa razveseliti voljenu osobu.
Saznaj više -
Recept
Tarte soleile s pestom i camembertom
Grickalica i umak u jednom jelu – brzom i jednostavnom, a dojmljivom tartu u kojem će uživati svi gurmani!
Saznaj više