VAŠ UPIT {{ query }} IMA {{ result.length }} REZULTATA
Recept - Predjelo
Juha od cvjetače s camembertom
Juha koja se tradicionalno spravlja u Francuskoj, a konzumira diljem svijeta, spojila je cvjetaču blagog okusa, te dvije francuske kulinarske perjanice. Aromatični senf dijon i mekani sir snažnog, "drvenastog" okusa - Camembert koji se u ovoj kombinaciji savršeno nadopunjuju.
Sastojci
Sastojci
-
800 g
cvjetače
-
0,5 l
Dukat trajnog mlijeka
-
0,5 l
vode
-
1 žličica
dijon senfa
-
2 žličice
maslinovog ulja
-
100 g
Brzo & Fino vrhnja
-
225 g
Président Camemberta
-
Po želji
sol i papar
-
U posudu za kuhanje zajedno stavite 800 g cvjetova cvjetače, ½ l mlijeka, ½ l vode i jednu žlicu dijon senfa te posolite i popaprite. Sve zajedno kuhajte na laganoj vatri dvadesetak minuta.
-
Dobivenu juhu pustite da se lagano ohladi, zatim sve sastojke dobro usitnite.
-
U juhu dodajte još pola čaše Brzo & Fino vrhnja za kuhanje, umiješajte te ponovno prokuhajte.
-
Za kraj juhi dodajte 2 žlice maslinovog ulja i 225 g camemberta narezanog na listiće.
Najnoviji recepti
Pogledaj sve recepte-
Recept
Mliječni kolač s umakom od čokolade
Tajna ovog nevjerojatno mekanog i sočnog kolača je u kipućem mlijeku - upravo ta mala promjena čini ga prozračnim i jako ukusnim. Kolač možete poslužiti samo posipan šećerom u prahu, ali izvrstan je i uz umak od čokolade ili voćne namaze.
Saznaj više -
Recept
Zapečeni grah sa Salakisom
Kad se temperature približe nuli, malo toga prija kao dobar tanjur graha. Posebno je ukusan zapečeni grah u kremastom umaku, a dodatak President Salakisa daje mu posve novu dimenziju.
Saznaj više -
Recept
Zobena kaša s okusom torte od mrkve
Zobene pahuljice mnogima su omiljeni doručak, a mi vam predlažemo da ih pripremite na malo drugačiji način - uz mrkvu, bademe i Zagrebački sir. Baš ova kombinacija neodoljivo podsjeća na omiljeni kolač od mrkve.
Saznaj više -
Recept
Germknedle s pekmezom od šljiva i umakom od vanilije
Germknedle nisu rezervirane samo za adventske festivale i skijaške destinacije – donosimo recept uz koji ćete savršeno mekane i ukusne germknedle moći pripremiti kod kuće. Kao i sa svakim dizanim tijestom, s germknedlama ima malo više posla, ali zato je Brzo & Fino umak od vanilije već spreman, potrebno ga je samo podgrijati prije posluživanja!
Saznaj više