VAŠ UPIT {{ query }} IMA {{ result.length }} REZULTATA
Klasičnoj juhi od bundeve udahnuli smo nov život uz malo kestena i kremastog Brzo & Fino vrhnja. Ako volite kestene, u ovom ćete ih izdanju obožavati. Uživajte u juhi koja nepogrešivo miriše na jesen.
Sastojci
-
300 g
hokaido bundeve
-
1 glavica
luka
-
1
mrkva
-
Manji komad
celera
-
2 žlice
maslinova ulja
-
1 režanj
češnjaka
-
200 g
kuhanih i oguljenih kestena
-
200 ml
Brzo & Fino vrhnja za kuhanje
-
300 ml
vode
-
Po ukusu
sol i papar
-
Povrće ogulite, narežite na krupnije komade, nakapajte maslinovim uljem pa pecite 20-ak minuta u pećnici zagrijanoj na 200 stupnjeva.
-
Štapnim mikserom usitnite pečeno povrće i kestene, dodajte vodu te sol i papar po ukusu.
-
Juhu zagrijte na laganoj vatri, umiješajte vrhnje pa ako je potrebno, dodajte još soli.
-
Po želji, poslužite uz krutone.
Recept: Ave dulcis
Najnoviji recepti
Pogledaj sve recepte-
Recept
Penne alla vodka s mozzarellom
Penne s votkom jelo je talijansko-američke kuhinje koje je veliku popularnost steklo osamdesetih godina prošlog stoljeća. Mi smo ga osvježili Galbani mozzarellom jer sve je bolje sa sirom! Rezultat je jelo jednostavno za pripremu, kremasto i prepuno okusa, pa je odlično rješenje za brze obroke u tjednu.
Saznaj više -
Recept
Salata sa Salakis slanim sirom, kus-kusom i povrćem
Zahvaljujući čvrstoj teksturi i slanosti, Salakis slani sir zaokružit će svaku salatu i transformirati je u jako fin obrok. Isprobajte ga i u ovoj kombinaciji s kus-kusom i povrćem!
Saznaj više -
Recept
Ekleri s jagodama
Mirisne i ukusne domaće jagode kao stvorene su za lagane i kremaste deserte – isprobajte ih i u eklerima!
Saznaj više -
Recept
Hrskave rolice s ricottom i umakom od rajčica
Jednostavne rolice od vučenog tijesta punjene ricottom odlična su slana grickalica koju možete poslužiti kao predjelo ili jednostavan gablec. Poslužite ih uz pikantni umak od rajčica ili salatu pa uživajte u hrskavoj i slasnoj poslastici.
Saznaj više