VAŠ UPIT {{ query }} IMA {{ result.length }} REZULTATA
Recept - Predjelo
Jaja punjena kremom od kiselog vrhnja
Uskrs je nezamisliv bez šarenih pisanica, ali ponekad nam nedostaje ideja kako ih poslije iskoristiti. Punjena jaja odlično su rješenje, a mi vam predlažemo da im dodate Brzo & Fino kiselo vrhnje i tako osvježite svoj blagdanski stol.
Sastojci
-
10
tvrdo kuhanih jaja
-
50 g
Brzo & Fino kiselog vrhnja
-
2 žlice
majoneze
-
1 žličica
senfa
-
1/2 žličice
češnjaka u granulama
-
1/2 žličice
soli
-
Malo
svježe mljevenog papra
-
MAlo
svježeg nasjeckanog vlasca
-
Po želji
kapari ili kiseli krastavci
-
Tvrdo kuhana jaja ogulite pa ih pažljivo prepolovite po dužini.
-
Izvadite žumanjke, a bjelanjke složite na pladanj.
-
Žumanjke koje ste odvojili stavite u zdjelu pa ih zgnječite vilicom.
-
Dodajte kiselo vrhnje, majonezu, senf, češnjak, sol, papar i vlasac.
-
Sve dobro izmiješajte kako biste dobili glatku kremu pa nadijenite bjelanjke.
-
Servirajte ih uz kapare ili kisele krastavce.
Najnoviji recepti
Pogledaj sve recepte-
Recept
Penne alla vodka s mozzarellom
Penne s votkom jelo je talijansko-američke kuhinje koje je veliku popularnost steklo osamdesetih godina prošlog stoljeća. Mi smo ga osvježili Galbani mozzarellom jer sve je bolje sa sirom! Rezultat je jelo jednostavno za pripremu, kremasto i prepuno okusa, pa je odlično rješenje za brze obroke u tjednu.
Saznaj više -
Recept
Salata sa Salakis slanim sirom, kus-kusom i povrćem
Zahvaljujući čvrstoj teksturi i slanosti, Salakis slani sir zaokružit će svaku salatu i transformirati je u jako fin obrok. Isprobajte ga i u ovoj kombinaciji s kus-kusom i povrćem!
Saznaj više -
Recept
Ekleri s jagodama
Mirisne i ukusne domaće jagode kao stvorene su za lagane i kremaste deserte – isprobajte ih i u eklerima!
Saznaj više -
Recept
Hrskave rolice s ricottom i umakom od rajčica
Jednostavne rolice od vučenog tijesta punjene ricottom odlična su slana grickalica koju možete poslužiti kao predjelo ili jednostavan gablec. Poslužite ih uz pikantni umak od rajčica ili salatu pa uživajte u hrskavoj i slasnoj poslastici.
Saznaj više