VAŠ UPIT {{ query }} IMA {{ result.length }} REZULTATA
Recept - Predjelo
Jaja punjena kremom od kiselog vrhnja
Uskrs je nezamisliv bez šarenih pisanica, ali ponekad nam nedostaje ideja kako ih poslije iskoristiti. Punjena jaja odlično su rješenje, a mi vam predlažemo da im dodate Brzo & Fino kiselo vrhnje i tako osvježite svoj blagdanski stol.
Sastojci
-
10
tvrdo kuhanih jaja
-
50 g
Brzo & Fino kiselog vrhnja
-
2 žlice
majoneze
-
1 žličica
senfa
-
1/2 žličice
češnjaka u granulama
-
1/2 žličice
soli
-
Malo
svježe mljevenog papra
-
MAlo
svježeg nasjeckanog vlasca
-
Po želji
kapari ili kiseli krastavci
-
Tvrdo kuhana jaja ogulite pa ih pažljivo prepolovite po dužini.
-
Izvadite žumanjke, a bjelanjke složite na pladanj.
-
Žumanjke koje ste odvojili stavite u zdjelu pa ih zgnječite vilicom.
-
Dodajte kiselo vrhnje, majonezu, senf, češnjak, sol, papar i vlasac.
-
Sve dobro izmiješajte kako biste dobili glatku kremu pa nadijenite bjelanjke.
-
Servirajte ih uz kapare ili kisele krastavce.
VEZANI PROIZVODI
POGLEDAJ SVE PROIZVODENajnoviji recepti
Pogledaj sve recepte-
Recept
Khachapuri
Khachapuri je tradicionalno gruzijsko jelo od dizanog tijesta nadjevenog sirom, često nazivan gruzijskom pizzom. Kao i svaki tradicionalni recept, i ovaj ima mnoge inačice, ali sir je uvijek neizostavan sastojak – naš Podravec savršeno se uklopio.
Saznaj više -
Recept
Pahuljasta torta od Dukatosa
Tekstura ove torte lagana je poput oblaka, a okus vrlo nježan i osvježavajući. Za dodatnu dimenziju okusa poslužite je uz umak od malina ili drugog voća po želji.
Saznaj više -
Recept
Flapjacks – zobene pločice sa sirom i sjemenkama
Flapjacks su tradicionalne engleske pločice od zobenih pahuljica, obogaćene orašastim plodovima i sjemenkama. Iako se najčešće pripremaju u slatkoj verziji, jako je ukusna i slana inačica za koju vam donosimo recept. Ovako pripremljene zobene pločice odlične su kao užina, jednostavno ih je ponijeti na izlete i putovanja, a bit će i ukusan dodatak plati s narescima.
Saznaj više -
Recept
Medaljoni lungića u umaku od tri papra s pireom od buče
Lungić je odličan odabir za brzi ručak, a uz dodatak Brzo & Fino umaka s okusom tri papra za čas ćete ga transformirati u jako fino jelo. Poslužite ga uz kremasti pire od buče i zeleno povrće.
Saznaj više