Uskrs je nezamisliv bez šarenih pisanica, ali ponekad nam nedostaje ideja kako ih poslije iskoristiti. Punjena jaja odlično su rješenje, a mi vam predlažemo da im dodate Brzo & Fino kiselo vrhnje i tako osvježite svoj blagdanski stol.

Sastojci

  • 10
    tvrdo kuhanih jaja
  • 50 g
    Brzo & Fino kiselog vrhnja
  • 2 žlice
    majoneze
  • 1 žličica
    senfa
  • 1/2 žličice
    češnjaka u granulama
  • 1/2 žličice
    soli
  • Malo
    svježe mljevenog papra
  • MAlo
    svegežeg nasjeckanog vlasca
  • Po želji
    kapari ili kiseli krastavci

  • Tvrdo kuhana jaja ogulite pa ih pažljivo prepolovite po dužini.

  • Izvadite žumanjke, a bjelanjke složite na pladanj.

  • Žumanjke koje ste odvojili stavite u zdjelu pa ih zgnječite vilicom.

  • Dodajte kiselo vrhnje, majonezu, senf, češnjak, sol, papar i vlasac.

  • Sve dobro izmiješajte kako biste dobili glatku kremu pa nadijenite bjelanjke. 

  • Servirajte ih uz kapare ili kisele krastavce.