VAŠ UPIT {{ query }} IMA {{ result.length }} REZULTATA
Recept - Predjelo
Jaja punjena kremom od kiselog vrhnja
Uskrs je nezamisliv bez šarenih pisanica, ali ponekad nam nedostaje ideja kako ih poslije iskoristiti. Punjena jaja odlično su rješenje, a mi vam predlažemo da im dodate Brzo & Fino kiselo vrhnje i tako osvježite svoj blagdanski stol.
Sastojci
-
10
tvrdo kuhanih jaja
-
50 g
Brzo & Fino kiselog vrhnja
-
2 žlice
majoneze
-
1 žličica
senfa
-
1/2 žličice
češnjaka u granulama
-
1/2 žličice
soli
-
Malo
svježe mljevenog papra
-
MAlo
svegežeg nasjeckanog vlasca
-
Po želji
kapari ili kiseli krastavci
-
Tvrdo kuhana jaja ogulite pa ih pažljivo prepolovite po dužini.
-
Izvadite žumanjke, a bjelanjke složite na pladanj.
-
Žumanjke koje ste odvojili stavite u zdjelu pa ih zgnječite vilicom.
-
Dodajte kiselo vrhnje, majonezu, senf, češnjak, sol, papar i vlasac.
-
Sve dobro izmiješajte kako biste dobili glatku kremu pa nadijenite bjelanjke.
-
Servirajte ih uz kapare ili kisele krastavce.
VEZANI PROIZVODI
POGLEDAJ SVE PROIZVODENajnoviji recepti
Pogledaj sve recepte-
Recept
Fritule s ricottom
Pahuljaste fritule s ricottom talijanska su verzija svima drage slastice.
Saznaj više
Pripremaju se brzo i jednostavno, a uz malo limoncella i limunove korice postaju prave mirisne bombice kojima je teško odoljeti. -
Recept
Pirjane prokulice s Bjelovarskim slanim sirom
Unesite malo boje u zimske dane uz prokulice i Bjelovarski slani sir. Ovaj jednostavni recept odličan je način za uživanje u ovom zdravom zimskom povrću.
Saznaj više -
Recept
Hrskavi pileći štapići iz pećnice
Panirani štapići mogu se pripremiti i u varijanti bez prženja u dubokom ulju – u pećnici. Jednako su neodoljivi i hrskavi, osobito kad se posluže uz umak od Brzo & Fino kiselog vrhnja!
Saznaj više -
Recept
Pečeni filet lososa u umaku od slanog maslaca i vrhnja
Brzo i slasno jelo začinjeno bogatim umakom s maslacem s morskom soli.
Saznaj više