VAŠ UPIT {{ query }} IMA {{ result.length }} REZULTATA
Recept - Predjelo
Jaja punjena kremom od kiselog vrhnja
Uskrs je nezamisliv bez šarenih pisanica, ali ponekad nam nedostaje ideja kako ih poslije iskoristiti. Punjena jaja odlično su rješenje, a mi vam predlažemo da im dodate Brzo & Fino kiselo vrhnje i tako osvježite svoj blagdanski stol.
Sastojci
-
10
tvrdo kuhanih jaja
-
50 g
Brzo & Fino kiselog vrhnja
-
2 žlice
majoneze
-
1 žličica
senfa
-
1/2 žličice
češnjaka u granulama
-
1/2 žličice
soli
-
Malo
svježe mljevenog papra
-
MAlo
svježeg nasjeckanog vlasca
-
Po želji
kapari ili kiseli krastavci
-
Tvrdo kuhana jaja ogulite pa ih pažljivo prepolovite po dužini.
-
Izvadite žumanjke, a bjelanjke složite na pladanj.
-
Žumanjke koje ste odvojili stavite u zdjelu pa ih zgnječite vilicom.
-
Dodajte kiselo vrhnje, majonezu, senf, češnjak, sol, papar i vlasac.
-
Sve dobro izmiješajte kako biste dobili glatku kremu pa nadijenite bjelanjke.
-
Servirajte ih uz kapare ili kisele krastavce.
VEZANI PROIZVODI
POGLEDAJ SVE PROIZVODENajnoviji recepti
Pogledaj sve recepte-
Recept
Kolač od rogača s kiselim vrhnjem
Ovaj jednostavni kolač je sve samo ne običan, njegova osnova je rogač – pomalo zaboravljena mediteranska biljka koja mu daje posebnu aromu. Rogač u receptu potpuno zamjenjuje brašno, pa je ova slastica prikladna i za one koji ne konzumiraju gluten.
Saznaj više -
Recept
Torta pasqualina s ricottom, špinatom i jajima
Torta pasqualina je talijanska slana pita koja se tradicionalno priprema za Uskrs. Hrskavo tijesto nadjeveno je špinatom, ricottom i jajima.
Saznaj više
Iako zahtijeva malo više vremena, iznimno je ukusna i atraktivna, što je čini prekrasnim dodatkom na blagdanskom stolu. -
Recept
Francuska pita od luka
Ova naizgled skromna pita iznenadit će vas svojim osebujnim okusom. Klasična je to francuska pita s lukom u glavnoj ulozi, koji je laganim pirjanjem na maslacu pretvoren u aromatičan i ukusan nadjev.
Saznaj više -
Recept
Polpete od tune i posnog sira
Ove ukusne polpetice prave su proteinske bombice! Dodajte im prilog po želji i uživajte u cjelovitom obroku.
Saznaj više