VAŠ UPIT {{ query }} IMA {{ result.length }} REZULTATA
Recept - Predjelo
Grisini s Dimsijem
Grisini su slani krušni štapići koji se tradicionalno poslužuju prije ručka, ali su izvrsni i kao grickalica uz hladne plate i namaze. Isprobajte ih u našoj aromatičnoj izvedbi s Dimsijem i majčinom dušicom.
Sastojci
-
300 g
brašna
-
1 žličica
suhog kvasca
-
100 g
naribanog Sirela Dimsija
-
1 žličica
soli
-
1 žličica
majčine dušice
-
2 žlice
maslinova ulja
-
200 ml
mlake vode
-
Malo
brašna za posipanje
-
U zdjeli pomiješajte brašno i kvasac. Dodajte naribani Dimsi, sol i majčinu dušicu pa još jednom sve dobro promiješajte.
-
Dodajte mlaku vodu i maslinovo ulje pa zamijesite čvrsto tijesto. Mijesite tijesto 5 – 6 minuta, oblikujte ga u kuglu, premažite s malo ulja i ostavite na toplom da se podiže.
-
Kad se tijesto udvostruči, premijesite ga na pobrašnjenoj podlozi.
-
Podijelite ga na tri dijela te svaki dio tanko razvaljajte i narežite na dugačke rezance.
-
Rezance složite na lim obložen papirom za pečenje.
-
U pećnici zagrijanoj na 200 stupnjeva pecite desetak minuta ili dok ne dobiju lijepu boju.
-
Pečene grisine izvadite iz pećnice i dobro ih ohladite prije posluživanja.
VEZANI PROIZVODI
POGLEDAJ SVE PROIZVODENajnoviji recepti
Pogledaj sve recepte-
Recept
Galette sa sezonskim voćem
Saznaj više -
Recept
Marinirana mini mozzarella
Blagi okus mozzarelle nadogradili smo začinima i dobili fini snack koji se može jesti sam ili kao dodatak salatama i sirnim platama.
Saznaj više -
Recept
Semifreddo s vrhnjem i malinama
Semifreddo je ledeni desert, nešto između sladoleda i moussea. Otud mu i ime, koje u prijevodu znači polusmrznuto. Ovaj desert tradicionalno se priprema s jajima, ali za još jednostavniju i bržu verziju pripremili smo ga samo s kremastim Brzo & Fino vrhnjima uz dodatak malina.
Saznaj više -
Recept
Kolač od Zagrebačkog sira bez laktoze i trešanja
Ovaj jednostavni kolač s trešnjama nevjerojatno je pjenast, lagan i ukusan. Radi se od President Zagrebačkog sira bez laktoze, potpuno je bez brašna, a zaslađen je s tek malo kokosovog šećera, pa se njime mogu počastiti i oni kojima određene namirnice inače smetaju.
Saznaj više