VAŠ UPIT {{ query }} IMA {{ result.length }} REZULTATA
Raspalite pećnicu i u nekoliko jednostavnih koraka pripremite zalogaje savršene za jesenska druženja u zatvorenom. Ovi crostini oduševit će i najvećeg gurmana u društvu!
Sastojci
-
300 g
Galbani gorgonzole cremoso
-
1 manji
baguette
-
1 veći
grozd crvenog grožđa
-
30 g
lješnjaka
-
Prstohvat
soli
-
Nekoliko grančica
svježeg timjana
-
Malo
maslinova ulja
-
Grožđe operite, posušite, začinite s malo soli i maslinova ulja i stavite peći u prethodno zagrijanu pećnicu na 200 stupnjeva oko pola sata.
-
Gorgonzolu, koju ste pola sata držali na sobnoj temperaturi, izradite pjenjačom ili mikserom u glatki namaz.
-
Na tavici lagano prepecite lješnjake pa kad se malo ohlade, nasjeckajte ih na komadiće.
-
Baguette narežite ukoso, pokapajte maslinovim uljem s obje strane i zapecite u pećnici dok kriške ne dobiju lijepu boju.
-
Kada su svi sastojci spremni, složite crostine – kruh premažite namazom od gorgonzole, dodajte koju bobicu pečenog grožđa, nasjeckane lješnjake pa začinite paprom i listićima timijana.
Recept: Kužinica
VEZANI PROIZVODI
POGLEDAJ SVE PROIZVODENajnoviji recepti
Pogledaj sve recepte-
Recept
Mliječni kolač s umakom od čokolade
Tajna ovog nevjerojatno mekanog i sočnog kolača je u kipućem mlijeku - upravo ta mala promjena čini ga prozračnim i jako ukusnim. Kolač možete poslužiti samo posipan šećerom u prahu, ali izvrstan je i uz umak od čokolade ili voćne namaze.
Saznaj više -
Recept
Zapečeni grah sa Salakisom
Kad se temperature približe nuli, malo toga prija kao dobar tanjur graha. Posebno je ukusan zapečeni grah u kremastom umaku, a dodatak President Salakisa daje mu posve novu dimenziju.
Saznaj više -
Recept
Zobena kaša s okusom torte od mrkve
Zobene pahuljice mnogima su omiljeni doručak, a mi vam predlažemo da ih pripremite na malo drugačiji način - uz mrkvu, bademe i Zagrebački sir. Baš ova kombinacija neodoljivo podsjeća na omiljeni kolač od mrkve.
Saznaj više -
Recept
Germknedle s pekmezom od šljiva i umakom od vanilije
Germknedle nisu rezervirane samo za adventske festivale i skijaške destinacije – donosimo recept uz koji ćete savršeno mekane i ukusne germknedle moći pripremiti kod kuće. Kao i sa svakim dizanim tijestom, s germknedlama ima malo više posla, ali zato je Brzo & Fino umak od vanilije već spreman, potrebno ga je samo podgrijati prije posluživanja!
Saznaj više