VAŠ UPIT {{ query }} IMA {{ result.length }} REZULTATA
Raspalite pećnicu i u nekoliko jednostavnih koraka pripremite zalogaje savršene za jesenska druženja u zatvorenom. Ovi crostini oduševit će i najvećeg gurmana u društvu!
Sastojci
-
300 g
Galbani gorgonzole cremoso
-
1 manji
baguette
-
1 veći
grozd crvenog grožđa
-
30 g
lješnjaka
-
Prstohvat
soli
-
Nekoliko grančica
svježeg timjana
-
Malo
maslinova ulja
-
Grožđe operite, posušite, začinite s malo soli i maslinova ulja i stavite peći u prethodno zagrijanu pećnicu na 200 stupnjeva oko pola sata.
-
Gorgonzolu, koju ste pola sata držali na sobnoj temperaturi, izradite pjenjačom ili mikserom u glatki namaz.
-
Na tavici lagano prepecite lješnjake pa kad se malo ohlade, nasjeckajte ih na komadiće.
-
Baguette narežite ukoso, pokapajte maslinovim uljem s obje strane i zapecite u pećnici dok kriške ne dobiju lijepu boju.
-
Kada su svi sastojci spremni, složite crostine – kruh premažite namazom od gorgonzole, dodajte koju bobicu pečenog grožđa, nasjeckane lješnjake pa začinite paprom i listićima timijana.
Recept: Kužinica
VEZANI PROIZVODI
POGLEDAJ SVE PROIZVODENajnoviji recepti
Pogledaj sve recepte-
Recept
Pačja prsa u umaku od naranče i zimska salata sa Salakisom
Pačja prsa u umaku od naranče pravi su klasik koji možete poslužiti u svakoj svečanoj prilici. Salata od pečenog korjenastog povrća sa slanim sirom Salakisom savršeno će nadopuniti i zaokružiti okuse ovog jela.
Saznaj više -
Recept
Tart s kremom od naranče i kardamoma
Prhko, hrskavo tijesto i bogata, aromatična krema od naranče obogaćena kardamomom čine ovaj jednostavni desert koji svoju teksturu i okus duguje i Dukat maslacu.
Saznaj više -
Recept
Pečene jabuke s Dukatosom
Malo što stvara takvu ugodu kao miris pečenih jabuka koji se širi stanom. Jabuke s Dukatosom jedu se tople i griju dušu i tijelo.
Saznaj više -
Recept
Starinska pita od jabuka
Reska i mirisna jabuka najbolje dolazi do izražaja u nježnom prhkom tijestu. S klasikom ne možete pogriješiti, pogotovo kad miriše na djetinjstvo.
Saznaj više