VAŠ UPIT {{ query }} IMA {{ result.length }} REZULTATA
Raspalite pećnicu i u nekoliko jednostavnih koraka pripremite zalogaje savršene za jesenska druženja u zatvorenom. Ovi crostini oduševit će i najvećeg gurmana u društvu!
Sastojci
-
300 g
Galbani gorgonzole cremoso
-
1 manji
baguette
-
1 veći
grozd crvenog grožđa
-
30 g
lješnjaka
-
Prstohvat
soli
-
Nekoliko grančica
svježeg timjana
-
Malo
maslinova ulja
-
Grožđe operite, posušite, začinite s malo soli i maslinova ulja i stavite peći u prethodno zagrijanu pećnicu na 200 stupnjeva oko pola sata.
-
Gorgonzolu, koju ste pola sata držali na sobnoj temperaturi, izradite pjenjačom ili mikserom u glatki namaz.
-
Na tavici lagano prepecite lješnjake pa kad se malo ohlade, nasjeckajte ih na komadiće.
-
Baguette narežite ukoso, pokapajte maslinovim uljem s obje strane i zapecite u pećnici dok kriške ne dobiju lijepu boju.
-
Kada su svi sastojci spremni, složite crostine – kruh premažite namazom od gorgonzole, dodajte koju bobicu pečenog grožđa, nasjeckane lješnjake pa začinite paprom i listićima timijana.
Recept: Kužinica
Najnoviji recepti
Pogledaj sve recepte-
Recept
Penne alla vodka s mozzarellom
Penne s votkom jelo je talijansko-američke kuhinje koje je veliku popularnost steklo osamdesetih godina prošlog stoljeća. Mi smo ga osvježili Galbani mozzarellom jer sve je bolje sa sirom! Rezultat je jelo jednostavno za pripremu, kremasto i prepuno okusa, pa je odlično rješenje za brze obroke u tjednu.
Saznaj više -
Recept
Salata sa Salakis slanim sirom, kus-kusom i povrćem
Zahvaljujući čvrstoj teksturi i slanosti, Salakis slani sir zaokružit će svaku salatu i transformirati je u jako fin obrok. Isprobajte ga i u ovoj kombinaciji s kus-kusom i povrćem!
Saznaj više -
Recept
Ekleri s jagodama
Mirisne i ukusne domaće jagode kao stvorene su za lagane i kremaste deserte – isprobajte ih i u eklerima!
Saznaj više -
Recept
Hrskave rolice s ricottom i umakom od rajčica
Jednostavne rolice od vučenog tijesta punjene ricottom odlična su slana grickalica koju možete poslužiti kao predjelo ili jednostavan gablec. Poslužite ih uz pikantni umak od rajčica ili salatu pa uživajte u hrskavoj i slasnoj poslastici.
Saznaj više