VAŠ UPIT {{ query }} IMA {{ result.length }} REZULTATA
Ove su palačinke uistinu svestrane, možete ih premazati sirom ili puniti kao tortilje, a možete ih napuniti smjesom President Zagrebačkog sira, jaja i vrhnja i zapeći u pećnici. Mljac!
Sastojci
Za 4-5 palačinki
-
2
jaja
-
100 g
President Zagrebačkog sira
-
2 žlice
maslinova ulja
-
50 ml
vode
-
90 g
brašna
-
pola žličice
soli
-
pola žličice
praška za pecivo
-
100 g
svježeg špinata
Za nadjev
-
50 g
dimljenog lososa ili slanine
-
President Zagrebački sir
-
Sve sastojke osim špinata stavite u blender i blendajte do glatke smjese.
-
Dodajte špinat i kratko blendajte. Ako želite da palačinke budu potpuno zelene, blendajte dulje. Ukoliko vam se čini da je smjesa pregusta dodajte još malo vode.
-
Tavu zagrijte i premažite uljem pa ispecite palačinke.
-
Svaku palačinku punite prema želji – predlažem kombinacijom President Zagrebačkog sira i dimljenog lososa.
Recept: Ave Dulcis
VEZANI PROIZVODI
POGLEDAJ SVE PROIZVODENajnoviji recepti
Pogledaj sve recepte-
Recept
Mliječni kolač s umakom od čokolade
Tajna ovog nevjerojatno mekanog i sočnog kolača je u kipućem mlijeku - upravo ta mala promjena čini ga prozračnim i jako ukusnim. Kolač možete poslužiti samo posipan šećerom u prahu, ali izvrstan je i uz umak od čokolade ili voćne namaze.
Saznaj više -
Recept
Zapečeni grah sa Salakisom
Kad se temperature približe nuli, malo toga prija kao dobar tanjur graha. Posebno je ukusan zapečeni grah u kremastom umaku, a dodatak President Salakisa daje mu posve novu dimenziju.
Saznaj više -
Recept
Zobena kaša s okusom torte od mrkve
Zobene pahuljice mnogima su omiljeni doručak, a mi vam predlažemo da ih pripremite na malo drugačiji način - uz mrkvu, bademe i Zagrebački sir. Baš ova kombinacija neodoljivo podsjeća na omiljeni kolač od mrkve.
Saznaj više -
Recept
Germknedle s pekmezom od šljiva i umakom od vanilije
Germknedle nisu rezervirane samo za adventske festivale i skijaške destinacije – donosimo recept uz koji ćete savršeno mekane i ukusne germknedle moći pripremiti kod kuće. Kao i sa svakim dizanim tijestom, s germknedlama ima malo više posla, ali zato je Brzo & Fino umak od vanilije već spreman, potrebno ga je samo podgrijati prije posluživanja!
Saznaj više