VAŠ UPIT {{ query }} IMA {{ result.length }} REZULTATA
Pomadore, paradajz, rajčice, kavode, pome… Kako god ih tko zvao, uvijek su odličan izbor. Samostalno, na salatu ili punjene ostaje na vama…
Sastojci
-
5
većih rajčica
-
2
male mlade tikvice (20cm)
-
5-6 češnja
češnjaka
-
125 g
Galbani mozzarelle
-
100 g
domaćeg pršuta (komad ne šnite)
-
prstohvat
izlomljene chili papričice (tko voli pikantnije)
-
40 g
Sirela svježe ribanog ribanca
-
malo
maslinovog ulja s chiliem
-
Rajčicama odrezati gornji dio i izdubiti sredinu.
-
Na maslinovom ulju kratko popržiti tikvice i pršut, sve narezano na kockice. Pri samom kraju dodati usitnjeni češnjak. Pustiti da se malo ohladi. U međuvremenu narezati mozzarellu i chilli papričicu te dodati smjesi.
-
Puniti rajčice. Obilno posuti Sirela svježe ribanim ribancem te zapeći u zagrijanoj pećnici na 180ᵒC, 15-20 min.
-
Zapečene punjene rajčice preliti maslinovim uljem s chillijem i staviti na vrh prethodno odrezanu "kapicu" od rajčica.
VEZANI PROIZVODI
POGLEDAJ SVE PROIZVODENajnoviji recepti
Pogledaj sve recepte-
Recept
Mliječni kolač s umakom od čokolade
Tajna ovog nevjerojatno mekanog i sočnog kolača je u kipućem mlijeku - upravo ta mala promjena čini ga prozračnim i jako ukusnim. Kolač možete poslužiti samo posipan šećerom u prahu, ali izvrstan je i uz umak od čokolade ili voćne namaze.
Saznaj više -
Recept
Zapečeni grah sa Salakisom
Kad se temperature približe nuli, malo toga prija kao dobar tanjur graha. Posebno je ukusan zapečeni grah u kremastom umaku, a dodatak President Salakisa daje mu posve novu dimenziju.
Saznaj više -
Recept
Zobena kaša s okusom torte od mrkve
Zobene pahuljice mnogima su omiljeni doručak, a mi vam predlažemo da ih pripremite na malo drugačiji način - uz mrkvu, bademe i Zagrebački sir. Baš ova kombinacija neodoljivo podsjeća na omiljeni kolač od mrkve.
Saznaj više -
Recept
Germknedle s pekmezom od šljiva i umakom od vanilije
Germknedle nisu rezervirane samo za adventske festivale i skijaške destinacije – donosimo recept uz koji ćete savršeno mekane i ukusne germknedle moći pripremiti kod kuće. Kao i sa svakim dizanim tijestom, s germknedlama ima malo više posla, ali zato je Brzo & Fino umak od vanilije već spreman, potrebno ga je samo podgrijati prije posluživanja!
Saznaj više