VAŠ UPIT {{ query }} IMA {{ result.length }} REZULTATA
Dok ljetne večeri prelaze u jesenske, uz vino i druženje savršeno se slažu ovi finger food zalogajčići. Priprema je iznimno jednostavna uz kremastu gorgonzolu Galbani.
Sastojci
-
150 g
Galbani gorgonzole cremoso
-
100 g
grožđa
-
100 g
oljuštenih slanih pistacija
-
Grožđe operite i dobro osušite, izaberite 10-15 najljepših bobica.
-
U posudi vilicom omekšajte Galbani gorgonzolu, a možete dodati i par žlica bijelog vina ako vam se čini da je smjesa pretvrda.
-
Pistacije usitnice u mužaru u grube mrvice.
-
Žlicom vadite smjesu u dlan pa u nju uvaljajte bobicu grožđa i pokušajte napraviti kuglicu. Na kraju kuglice uvaljajte u pistacije.
-
Ako vam se ovo čini zahtjevno, istom tom omekšanom Galbani gorgonzolom napunite rastvorene smokve i pospite usitnjenim pistacijama. Umjesto pistacija možete koristiti i orahe.
Recept: Ave Dulcis
Najnoviji recepti
Pogledaj sve recepte-
Recept
Pirjane prokulice s Bjelovarskim slanim sirom
Unesite malo boje u zimske dane uz prokulice i Bjelovarski slani sir. Ovaj jednostavni recept odličan je način za uživanje u ovom zdravom zimskom povrću.
Saznaj više -
Recept
Hrskavi pileći štapići iz pećnice
Panirani štapići mogu se pripremiti i u varijanti bez prženja u dubokom ulju – u pećnici. Jednako su neodoljivi i hrskavi, osobito kad se posluže uz umak od Brzo & Fino kiselog vrhnja!
Saznaj više -
Recept
Pečeni filet lososa u umaku od slanog maslaca i vrhnja
Brzo i slasno jelo začinjeno bogatim umakom s maslacem s morskom soli.
Saznaj više -
Recept
Prženice od panettonea
Kako iskoristiti ostatke blagdanskog slatkog kruha? Jednostavno - umočite ga u svilenkastu smjesu mlijeka i jaja pa ispržite. Poslužite ga uz omiljeni džem ili ukuhano voće i uživajte u dekadentnom blagdanskom doručku bez puno napora.
Saznaj više