VAŠ UPIT {{ query }} IMA {{ result.length }} REZULTATA
Dok ljetne večeri prelaze u jesenske, uz vino i druženje savršeno se slažu ovi finger food zalogajčići. Priprema je iznimno jednostavna uz kremastu gorgonzolu Galbani.
Sastojci
-
150 g
Galbani gorgonzole cremoso
-
100 g
grožđa
-
100 g
oljuštenih slanih pistacija
-
Grožđe operite i dobro osušite, izaberite 10-15 najljepših bobica.
-
U posudi vilicom omekšajte Galbani gorgonzolu, a možete dodati i par žlica bijelog vina ako vam se čini da je smjesa pretvrda.
-
Pistacije usitnice u mužaru u grube mrvice.
-
Žlicom vadite smjesu u dlan pa u nju uvaljajte bobicu grožđa i pokušajte napraviti kuglicu. Na kraju kuglice uvaljajte u pistacije.
-
Ako vam se ovo čini zahtjevno, istom tom omekšanom Galbani gorgonzolom napunite rastvorene smokve i pospite usitnjenim pistacijama. Umjesto pistacija možete koristiti i orahe.
Recept: Ave Dulcis
Najnoviji recepti
Pogledaj sve recepte-
Recept
Penne alla vodka s mozzarellom
Penne s votkom jelo je talijansko-američke kuhinje koje je veliku popularnost steklo osamdesetih godina prošlog stoljeća. Mi smo ga osvježili Galbani mozzarellom jer sve je bolje sa sirom! Rezultat je jelo jednostavno za pripremu, kremasto i prepuno okusa, pa je odlično rješenje za brze obroke u tjednu.
Saznaj više -
Recept
Salata sa Salakis slanim sirom, kus-kusom i povrćem
Zahvaljujući čvrstoj teksturi i slanosti, Salakis slani sir zaokružit će svaku salatu i transformirati je u jako fin obrok. Isprobajte ga i u ovoj kombinaciji s kus-kusom i povrćem!
Saznaj više -
Recept
Ekleri s jagodama
Mirisne i ukusne domaće jagode kao stvorene su za lagane i kremaste deserte – isprobajte ih i u eklerima!
Saznaj više -
Recept
Hrskave rolice s ricottom i umakom od rajčica
Jednostavne rolice od vučenog tijesta punjene ricottom odlična su slana grickalica koju možete poslužiti kao predjelo ili jednostavan gablec. Poslužite ih uz pikantni umak od rajčica ili salatu pa uživajte u hrskavoj i slasnoj poslastici.
Saznaj više