VAŠ UPIT {{ query }} IMA {{ result.length }} REZULTATA
Recept - Predjelo
Tramezzini s mramornom goudom
Tramezzini su mali, trokutasti talijanski sendviči. Mogu se nadijevati svime što biste i inače stavili u sendvič, a mi smo ovog puta, između ostalog, izabrali okusom i izgledom atraktivnu mramornu goudu.
Sastojci
-
70 g
Dukatele
-
1 žlica
majoneze
-
1/2 žličice
hrena
-
8 kriški
talijanskog pancarre kruha bez kore (ili kruha za tost)
-
4 tanke kriške
pršuta
-
125 g
President mramorne goude
-
Po ukusu
matovilac ili druga salata po izboru
-
U zdjelici pomiješajte Dukatelu, majonezu i hren kako biste dobili glatki namaz.
-
Ovim namazom premažite kriške kruha ili tosta.
-
Na četiri kriške rasporedite pršut.
-
President mramornu goudu narežite na prutiće pa i njih rasporedite na pršut.
-
Dodajte malo matovilca ili salate po izboru.
-
Preklopite sve s preostale četiri kriške kruha da dobijete tramezzine.
-
Svaki dijagonalno prerežite na pola da dobijete osam malih trokutastih tramezzina.
-
Poslužite ih odmah ili zamotajte u foliju pa ponesite na proljetni piknik ili izlet.
Najnoviji recepti
Pogledaj sve recepte-
Recept
Penne alla vodka s mozzarellom
Penne s votkom jelo je talijansko-američke kuhinje koje je veliku popularnost steklo osamdesetih godina prošlog stoljeća. Mi smo ga osvježili Galbani mozzarellom jer sve je bolje sa sirom! Rezultat je jelo jednostavno za pripremu, kremasto i prepuno okusa, pa je odlično rješenje za brze obroke u tjednu.
Saznaj više -
Recept
Salata sa Salakis slanim sirom, kus-kusom i povrćem
Zahvaljujući čvrstoj teksturi i slanosti, Salakis slani sir zaokružit će svaku salatu i transformirati je u jako fin obrok. Isprobajte ga i u ovoj kombinaciji s kus-kusom i povrćem!
Saznaj više -
Recept
Ekleri s jagodama
Mirisne i ukusne domaće jagode kao stvorene su za lagane i kremaste deserte – isprobajte ih i u eklerima!
Saznaj više -
Recept
Hrskave rolice s ricottom i umakom od rajčica
Jednostavne rolice od vučenog tijesta punjene ricottom odlična su slana grickalica koju možete poslužiti kao predjelo ili jednostavan gablec. Poslužite ih uz pikantni umak od rajčica ili salatu pa uživajte u hrskavoj i slasnoj poslastici.
Saznaj više