VAŠ UPIT {{ query }} IMA {{ result.length }} REZULTATA
Recept - Predjelo
Tramezzini s mramornom goudom
Tramezzini su mali, trokutasti talijanski sendviči. Mogu se nadijevati svime što biste i inače stavili u sendvič, a mi smo ovog puta, između ostalog, izabrali okusom i izgledom atraktivnu mramornu goudu.
Sastojci
-
70 g
Dukatele
-
1 žlica
majoneze
-
1/2 žličice
hrena
-
8 kriški
talijanskog pancarre kruha bez kore (ili kruha za tost)
-
4 tanke kriške
pršuta
-
125 g
President mramorne goude
-
Po ukusu
matovilac ili druga salata po izboru
-
U zdjelici pomiješajte Dukatelu, majonezu i hren kako biste dobili glatki namaz.
-
Ovim namazom premažite kriške kruha ili tosta.
-
Na četiri kriške rasporedite pršut.
-
President mramornu goudu narežite na prutiće pa i njih rasporedite na pršut.
-
Dodajte malo matovilca ili salate po izboru.
-
Preklopite sve s preostale četiri kriške kruha da dobijete tramezzine.
-
Svaki dijagonalno prerežite na pola da dobijete osam malih trokutastih tramezzina.
-
Poslužite ih odmah ili zamotajte u foliju pa ponesite na proljetni piknik ili izlet.
Najnoviji recepti
Pogledaj sve recepte-
Recept
Khachapuri
Khachapuri je tradicionalno gruzijsko jelo od dizanog tijesta nadjevenog sirom, često nazivan gruzijskom pizzom. Kao i svaki tradicionalni recept, i ovaj ima mnoge inačice, ali sir je uvijek neizostavan sastojak – naš Podravec savršeno se uklopio.
Saznaj više -
Recept
Pahuljasta torta od Dukatosa
Tekstura ove torte lagana je poput oblaka, a okus vrlo nježan i osvježavajući. Za dodatnu dimenziju okusa poslužite je uz umak od malina ili drugog voća po želji.
Saznaj više -
Recept
Flapjacks – zobene pločice sa sirom i sjemenkama
Flapjacks su tradicionalne engleske pločice od zobenih pahuljica, obogaćene orašastim plodovima i sjemenkama. Iako se najčešće pripremaju u slatkoj verziji, jako je ukusna i slana inačica za koju vam donosimo recept. Ovako pripremljene zobene pločice odlične su kao užina, jednostavno ih je ponijeti na izlete i putovanja, a bit će i ukusan dodatak plati s narescima.
Saznaj više -
Recept
Medaljoni lungića u umaku od tri papra s pireom od buče
Lungić je odličan odabir za brzi ručak, a uz dodatak Brzo & Fino umaka s okusom tri papra za čas ćete ga transformirati u jako fino jelo. Poslužite ga uz kremasti pire od buče i zeleno povrće.
Saznaj više