VAŠ UPIT {{ query }} IMA {{ result.length }} REZULTATA
Štapići sa sirom i slaninom idealan su snack uz film, utakmicu ili večernja druženja s prijateljima. Ne zahtijevaju puno vremena, a okusom i izgledom zadivit će goste i ukućane.
Sastojci
-
275 g
lisnatog tijesta
-
250 g
Sirela Goude
-
1
jaje
-
200 g
prešanog hamburgera
-
Pećnicu zagrijte na 200 °C
-
Lisnato tijesto razvaljajte na dimenziju od oko 25x40 cm i podijelite na 14 (manje ili više) jednakih trakica širokih oko 3 cm.
-
Na svaku trakicu lisnatog tijesta položite jednu šnitu slanine i jednako Sirela Goude.
-
Krenite rolati s jedne strane tako da cijeli štapić zarolate na način da je tijesto s vanjske strane. Zavrnite rubove kako biste spriječili da se štapić odmota.
-
Lim za pečenje obložite papirom za pečenje i na njega poslažite štapiće. Svakako ostavite prostora između štapića kako bi se mogli nesmetano širiti.
-
Premažite štapiće temeljito razmućenim jajem.
-
Pecite 10-15 minuta (ovisno o jačini pećnice) ili dok štapići ne porumene.
Recept: My Cookstagram
VEZANI PROIZVODI
POGLEDAJ SVE PROIZVODENajnoviji recepti
Pogledaj sve recepte-
Recept
Mliječni kolač s umakom od čokolade
Tajna ovog nevjerojatno mekanog i sočnog kolača je u kipućem mlijeku - upravo ta mala promjena čini ga prozračnim i jako ukusnim. Kolač možete poslužiti samo posipan šećerom u prahu, ali izvrstan je i uz umak od čokolade ili voćne namaze.
Saznaj više -
Recept
Zapečeni grah sa Salakisom
Kad se temperature približe nuli, malo toga prija kao dobar tanjur graha. Posebno je ukusan zapečeni grah u kremastom umaku, a dodatak President Salakisa daje mu posve novu dimenziju.
Saznaj više -
Recept
Zobena kaša s okusom torte od mrkve
Zobene pahuljice mnogima su omiljeni doručak, a mi vam predlažemo da ih pripremite na malo drugačiji način - uz mrkvu, bademe i Zagrebački sir. Baš ova kombinacija neodoljivo podsjeća na omiljeni kolač od mrkve.
Saznaj više -
Recept
Germknedle s pekmezom od šljiva i umakom od vanilije
Germknedle nisu rezervirane samo za adventske festivale i skijaške destinacije – donosimo recept uz koji ćete savršeno mekane i ukusne germknedle moći pripremiti kod kuće. Kao i sa svakim dizanim tijestom, s germknedlama ima malo više posla, ali zato je Brzo & Fino umak od vanilije već spreman, potrebno ga je samo podgrijati prije posluživanja!
Saznaj više