VAŠ UPIT {{ query }} IMA {{ result.length }} REZULTATA
Recept - Desert
Slatki kruh od jogurta i badema
Slatki kruh od jogurta i badema jednostavan je za pripremu i izrazito sočan. Pravi se od bademova brašna i Triple 0% jogurta bogatog proteinima, a kako je lagano zaslađen kokosovim šećerom, odličan je izbor za slatki doručak ili užinu.
Sastojci
-
190 g
Dukat Triple 0% jogurta, natur
-
3
jaja
-
80 ml
kokosova ulja, rastopljenog
-
1
limun, sok i ribana korica
-
1 žličica
ekstrakta vanilije
-
180 g
bademova brašna
-
20 g
kokosova brašna
-
60 g
kokosoba šećera
-
1 žličica
praška za pecivo
-
1 žličica
sode bikarbone
-
Prstohvat
soli
-
Malo
bobičastog voća
-
Po želji
listići badema
-
Pravokutni kalup za kruh obložite papirom za pečenje, a pećnicu zagrijte na 180 stupnjeva.
-
U zdjeli pomiješajte jogurt, jaja, kokosovo ulje, limunov sok i koricu te ekstrakt vanilije.
-
Sve miješajte mikserom da se sastojci povežu u homogenu smjesu.
-
U drugoj zdjeli pomiješajte bademovo brašno, kokosovo brašno, kokosov šećer, prašak za pecivo, sodu bikarbonu i prstohvat soli.
-
Umiješajte ovu mješavinu suhih sastojaka u mokre sastojke i sve izmiješajte u gustu smjesu.
-
Smjesu prebacite u pripremljeni kalup za kruh, po vrhu rasporedite bobičasto voće i listiće badema.
-
Pecite u zagrijanoj pećnici 45 – 50 minuta.
-
Pečeni kruh pažljivo izvadite iz kalupa i ostavite na rešetki da se potpuno ohladi.
-
Poslužite ga narezanog na kriške.
VEZANI PROIZVODI
POGLEDAJ SVE PROIZVODENajnoviji recepti
Pogledaj sve recepte-
Recept
Galette sa sezonskim voćem
Saznaj više -
Recept
Marinirana mini mozzarella
Blagi okus mozzarelle nadogradili smo začinima i dobili fini snack koji se može jesti sam ili kao dodatak salatama i sirnim platama.
Saznaj više -
Recept
Semifreddo s vrhnjem i malinama
Semifreddo je ledeni desert, nešto između sladoleda i moussea. Otud mu i ime, koje u prijevodu znači polusmrznuto. Ovaj desert tradicionalno se priprema s jajima, ali za još jednostavniju i bržu verziju pripremili smo ga samo s kremastim Brzo & Fino vrhnjima uz dodatak malina.
Saznaj više -
Recept
Kolač od Zagrebačkog sira bez laktoze i trešanja
Ovaj jednostavni kolač s trešnjama nevjerojatno je pjenast, lagan i ukusan. Radi se od President Zagrebačkog sira bez laktoze, potpuno je bez brašna, a zaslađen je s tek malo kokosovog šećera, pa se njime mogu počastiti i oni kojima određene namirnice inače smetaju.
Saznaj više