VAŠ UPIT {{ query }} IMA {{ result.length }} REZULTATA
Ova svježa salata može se poslužiti kao prilog, užina ili glavni obrok. Dobro će poslužiti kao lagana detoksikacija i priprema za nadolazeće dane, odnosno vrijeme kada smo posebno izloženi brojnim izazovima slatkih i slanih blagdanskih delicija.
Sastojci
-
1
manja glavica cvjetače
-
1
žuta paprika
-
1
mala crvena paprika
-
1 glavica
ljubičastog luka
-
Šaka
peršinovog lista
-
Sok i naribana korica
1 limuna
-
sol, sezamovo ulje
-
120 g
President Salakisa
-
4 žlice zrna
nara
-
Cvjetaču očistite, operite, razdvojite na manje komade i sirovu usitnite u blenderu. Kratko blendajte tako da dobijete krupnije mrvice.
-
Stavite u veću zdjelu pa dodajte žutu i crvenu papriku narezanu na kockice, sitno nasjeckani ljubičasti luk i peršinov list. Posolite, dodajte sezamovo ulje, sok i naribanu limunovu koricu i sve dobro promiješajte.
-
Na kraju dodajte President Salakis i pospite svježim narom.
-
Salatu prije posluživanja dobro ohladite.
Recept: Cookam i guštam
VEZANI PROIZVODI
POGLEDAJ SVE PROIZVODENajnoviji recepti
Pogledaj sve recepte-
Recept
Kolač od rogača s kiselim vrhnjem
Ovaj jednostavni kolač je sve samo ne običan, njegova osnova je rogač – pomalo zaboravljena mediteranska biljka koja mu daje posebnu aromu. Rogač u receptu potpuno zamjenjuje brašno, pa je ova slastica prikladna i za one koji ne konzumiraju gluten.
Saznaj više -
Recept
Torta pasqualina s ricottom, špinatom i jajima
Torta pasqualina je talijanska slana pita koja se tradicionalno priprema za Uskrs. Hrskavo tijesto nadjeveno je špinatom, ricottom i jajima.
Saznaj više
Iako zahtijeva malo više vremena, iznimno je ukusna i atraktivna, što je čini prekrasnim dodatkom na blagdanskom stolu. -
Recept
Francuska pita od luka
Ova naizgled skromna pita iznenadit će vas svojim osebujnim okusom. Klasična je to francuska pita s lukom u glavnoj ulozi, koji je laganim pirjanjem na maslacu pretvoren u aromatičan i ukusan nadjev.
Saznaj više -
Recept
Polpete od tune i posnog sira
Ove ukusne polpetice prave su proteinske bombice! Dodajte im prilog po želji i uživajte u cjelovitom obroku.
Saznaj više