VAŠ UPIT {{ query }} IMA {{ result.length }} REZULTATA
Lagana hladna salata s President Salakisom idealno je osvježenje za tople ljetne večeri. Uživajte u njoj uz lagano bijelo vino koje se odlično slaže s mahunama i blago slankastim Salakisom.
Sastojci
-
1 kg
mladih mahuna
-
5
češnja češnjaka
-
250 g
President Salakisa
-
malo
ekstra djevičanskog maslinovog ulja
-
malo
Aceta Balsamica
-
po želji
sol
-
malo
šarenog papra
-
Mahune stavite u hladnu vodu, posolite ih i stavite kuhati. Ostaviti ih da se ohlade. Nakon toga ih stavite u hladnjak na sat vremena.
-
U hladne mahune dodajte češnjak, šareni papar, maslinovo ulje i malo balzamičnog octa. Promiješajte i pazite da se ne smrve.
-
Potom dodajte President Salakis narezan na male kockice te još jednom lagano promiješajte.
-
Poslužite uz neko lagano bijelo vino.
Recept: Recept: Mateja Pejić
VEZANI PROIZVODI
POGLEDAJ SVE PROIZVODENajnoviji recepti
Pogledaj sve recepte-
Recept
Mliječni kolač s umakom od čokolade
Tajna ovog nevjerojatno mekanog i sočnog kolača je u kipućem mlijeku - upravo ta mala promjena čini ga prozračnim i jako ukusnim. Kolač možete poslužiti samo posipan šećerom u prahu, ali izvrstan je i uz umak od čokolade ili voćne namaze.
Saznaj više -
Recept
Zapečeni grah sa Salakisom
Kad se temperature približe nuli, malo toga prija kao dobar tanjur graha. Posebno je ukusan zapečeni grah u kremastom umaku, a dodatak President Salakisa daje mu posve novu dimenziju.
Saznaj više -
Recept
Zobena kaša s okusom torte od mrkve
Zobene pahuljice mnogima su omiljeni doručak, a mi vam predlažemo da ih pripremite na malo drugačiji način - uz mrkvu, bademe i Zagrebački sir. Baš ova kombinacija neodoljivo podsjeća na omiljeni kolač od mrkve.
Saznaj više -
Recept
Germknedle s pekmezom od šljiva i umakom od vanilije
Germknedle nisu rezervirane samo za adventske festivale i skijaške destinacije – donosimo recept uz koji ćete savršeno mekane i ukusne germknedle moći pripremiti kod kuće. Kao i sa svakim dizanim tijestom, s germknedlama ima malo više posla, ali zato je Brzo & Fino umak od vanilije već spreman, potrebno ga je samo podgrijati prije posluživanja!
Saznaj više