VAŠ UPIT {{ query }} IMA {{ result.length }} REZULTATA
Tražite li hladno predjelo ovo je recept za vas. Pikantna gorgonzola izvrsno se sljubila s ciklom u ovoj kombinaciji mirisa, okusa i boja. Gotova u svega nekoliko minuta ova salata postat će kraljica vašeg svečanog stola.
Sastojci
-
500g
cikle
-
100g
Galbani Gorgonzole
-
50g
rukole
-
30g
oraha
-
nekoliko
ploški pršuta
Za preljev
-
2 žlice
majoneze
-
2 žlice
jabučnog octa
-
2 žlice
maslinovog ulja
-
nekoliko kockica
kuhane cikle
-
po želji
soli, papra
KULINARSKI SAVJET: Za ovu salatu možete koristiti prethodno kuhanu konzerviranu ciklu, a rukolu zamijeniti listovima mladog špinata.
-
Ciklu oprati i skuhati, oguliti pa rezati na kvadratiće.
-
Sve sastojke za preljev staviti u blender i blendati dok ne dobijete glatku smjesu.
-
Na tanjur za serviranje staviti rukolu, preko nje posložiti kockice cikle i natrgati Galbani Gorgonzolu, ukrasiti tostiranim orasima i ružom od pršuta.
-
Prije posluživanja preliti preljevom.
Recept: Ave Dulcis
VEZANI PROIZVODI
POGLEDAJ SVE PROIZVODENajnoviji recepti
Pogledaj sve recepte-
Recept
Mliječni kolač s umakom od čokolade
Tajna ovog nevjerojatno mekanog i sočnog kolača je u kipućem mlijeku - upravo ta mala promjena čini ga prozračnim i jako ukusnim. Kolač možete poslužiti samo posipan šećerom u prahu, ali izvrstan je i uz umak od čokolade ili voćne namaze.
Saznaj više -
Recept
Zapečeni grah sa Salakisom
Kad se temperature približe nuli, malo toga prija kao dobar tanjur graha. Posebno je ukusan zapečeni grah u kremastom umaku, a dodatak President Salakisa daje mu posve novu dimenziju.
Saznaj više -
Recept
Zobena kaša s okusom torte od mrkve
Zobene pahuljice mnogima su omiljeni doručak, a mi vam predlažemo da ih pripremite na malo drugačiji način - uz mrkvu, bademe i Zagrebački sir. Baš ova kombinacija neodoljivo podsjeća na omiljeni kolač od mrkve.
Saznaj više -
Recept
Germknedle s pekmezom od šljiva i umakom od vanilije
Germknedle nisu rezervirane samo za adventske festivale i skijaške destinacije – donosimo recept uz koji ćete savršeno mekane i ukusne germknedle moći pripremiti kod kuće. Kao i sa svakim dizanim tijestom, s germknedlama ima malo više posla, ali zato je Brzo & Fino umak od vanilije već spreman, potrebno ga je samo podgrijati prije posluživanja!
Saznaj više