VAŠ UPIT {{ query }} IMA {{ result.length }} REZULTATA
Za autentičan doživljaj ove tradicionalne talijanske salate zaslužna je Galbani mozzarella od bivoljeg mlijeka, a za sasvim novi twist mirisne jagode umjesto uobičajenih rajčica. Dajte ovoj slatko-slanoj kombinaciji priliku da vas obori s nogu!
Sastojci
-
150 g
Galbani mozzarella di latte di bufala mini
-
150 g
jagoda
-
100 ml
balzamskog octa
-
Nekoliko grančica
svježeg bosiljka
-
Prstohvat
soli
-
Prstohvat
ružičastog papra
-
Malo
maslinova ulja
-
U maloj posudi na laganoj vatri reducirajte balzamski ocat dok oko 70% tekućine ne ispari. Ostavite sa strane da se ohladi.
-
. Jagode (u ovom slučaju što je moguće zelenije) operite i veće primjerke prepolovite.
-
Kuglice mozzarelle ocijedite od tekućine, dodajte im jagode i listiće bosiljka pa začinite solju, grubo mljevenim ružičastim paprom, maslinovim uljem i redukcijom balzamskog octa.
-
Poslužite kao predjelo ili prilog.
Recept Kužinica
Najnoviji recepti
Pogledaj sve recepte-
Recept
Penne alla votka s mozzarellom
Penne s votkom jelo je talijansko-američke kuhinje koje je veliku popularnost steklo osamdesetih godina prošlog stoljeća. Mi smo ga osvježili Galbani mozzarellom jer sve je bolje sa sirom! Rezultat je jelo jednostavno za pripremu, kremasto i prepuno okusa, pa je odlično rješenje za brze obroke u tjednu.
Saznaj više -
Recept
Salata sa Salakis slanim sirom, kus-kusom i povrćem
Zahvaljujući čvrstoj teksturi i slanosti, Salakis slani sir zaokružit će svaku salatu i transformirati je u jako fin obrok. Isprobajte ga i u ovoj kombinaciji s kus-kusom i povrćem!
Saznaj više -
Recept
Ekleri s jagodama
Mirisne i ukusne domaće jagode kao stvorene su za lagane i kremaste deserte – isprobajte ih i u eklerima!
Saznaj više -
Recept
Hrskave rolice s ricottom i umakom od rajčica
Jednostavne rolice od vučenog tijesta punjene ricottom odlična su slana grickalica koju možete poslužiti kao predjelo ili jednostavan gablec. Poslužite ih uz pikantni umak od rajčica ili salatu pa uživajte u hrskavoj i slasnoj poslastici.
Saznaj više