VAŠ UPIT {{ query }} IMA {{ result.length }} REZULTATA
Za autentičan doživljaj ove tradicionalne talijanske salate zaslužna je Galbani mozzarella od bivoljeg mlijeka, a za sasvim novi twist mirisne jagode umjesto uobičajenih rajčica. Dajte ovoj slatko-slanoj kombinaciji priliku da vas obori s nogu!
Sastojci
-
150 g
Galbani mozzarella di latte di bufala mini
-
150 g
jagoda
-
100 ml
balzamskog octa
-
Nekoliko grančica
svježeg bosiljka
-
Prstohvat
soli
-
Prstohvat
ružičastog papra
-
Malo
maslinova ulja
-
U maloj posudi na laganoj vatri reducirajte balzamski ocat dok oko 70% tekućine ne ispari. Ostavite sa strane da se ohladi.
-
. Jagode (u ovom slučaju što je moguće zelenije) operite i veće primjerke prepolovite.
-
Kuglice mozzarelle ocijedite od tekućine, dodajte im jagode i listiće bosiljka pa začinite solju, grubo mljevenim ružičastim paprom, maslinovim uljem i redukcijom balzamskog octa.
-
Poslužite kao predjelo ili prilog.
Recept Kužinica
Najnoviji recepti
Pogledaj sve recepte-
Recept
Mliječni kolač s umakom od čokolade
Tajna ovog nevjerojatno mekanog i sočnog kolača je u kipućem mlijeku - upravo ta mala promjena čini ga prozračnim i jako ukusnim. Kolač možete poslužiti samo posipan šećerom u prahu, ali izvrstan je i uz umak od čokolade ili voćne namaze.
Saznaj više -
Recept
Zapečeni grah sa Salakisom
Kad se temperature približe nuli, malo toga prija kao dobar tanjur graha. Posebno je ukusan zapečeni grah u kremastom umaku, a dodatak President Salakisa daje mu posve novu dimenziju.
Saznaj više -
Recept
Zobena kaša s okusom torte od mrkve
Zobene pahuljice mnogima su omiljeni doručak, a mi vam predlažemo da ih pripremite na malo drugačiji način - uz mrkvu, bademe i Zagrebački sir. Baš ova kombinacija neodoljivo podsjeća na omiljeni kolač od mrkve.
Saznaj više -
Recept
Germknedle s pekmezom od šljiva i umakom od vanilije
Germknedle nisu rezervirane samo za adventske festivale i skijaške destinacije – donosimo recept uz koji ćete savršeno mekane i ukusne germknedle moći pripremiti kod kuće. Kao i sa svakim dizanim tijestom, s germknedlama ima malo više posla, ali zato je Brzo & Fino umak od vanilije već spreman, potrebno ga je samo podgrijati prije posluživanja!
Saznaj više