VAŠ UPIT {{ query }} IMA {{ result.length }} REZULTATA
Recept - Predjelo
Ražnjići od mini mozzarelle, dinje i pršuta
Za ljetna druženja nema bolje stvari od malih hladnih zalogaja poput ovih šarenih ražnjića. Klasičnoj, provjerenoj kombinaciji dinje i pršuta pridružili smo mini mozzarellu od bivoljeg mlijeka i tako joj dodali dašak svježine – idealan za vruće ljetne večeri.
Sastojci
-
150 g
Galbani mozzarelle di late di bufala mini
-
1 mala
dinja, oko 80 g
-
200 g
dalmatinskog pršuta
-
Malo
bosiljka
-
Malo
maslinovog ulja
-
Mozzarellu izvadite iz tekućine i pustite da se ocijedi.
-
Dinju prepolovite, odstranite joj koštice pa pomoću male okrugle žlice vadite kuglice.
-
Pršut narežite na tanke dugačke trakice.
-
Pripremite drvene štapiće za ražnjiće pa na svaki nataknite po jednu kuglicu mozzarelle.
-
Zatim nataknite trakicu pršuta koju ste više puta preklopili poput harmonike.
-
Završite kuglicom dinje.
-
Ponavljajte ovaj postupak dok ne potrošite sve namirnice.
-
Pripremljene ražnjiće čuvajte u hladnjaku, a prije posluživanja ih posipajte listićima bosiljka i maslinovim uljem.
Najnoviji recepti
Pogledaj sve recepte-
Recept
Mliječni kolač s umakom od čokolade
Tajna ovog nevjerojatno mekanog i sočnog kolača je u kipućem mlijeku - upravo ta mala promjena čini ga prozračnim i jako ukusnim. Kolač možete poslužiti samo posipan šećerom u prahu, ali izvrstan je i uz umak od čokolade ili voćne namaze.
Saznaj više -
Recept
Zapečeni grah sa Salakisom
Kad se temperature približe nuli, malo toga prija kao dobar tanjur graha. Posebno je ukusan zapečeni grah u kremastom umaku, a dodatak President Salakisa daje mu posve novu dimenziju.
Saznaj više -
Recept
Zobena kaša s okusom torte od mrkve
Zobene pahuljice mnogima su omiljeni doručak, a mi vam predlažemo da ih pripremite na malo drugačiji način - uz mrkvu, bademe i Zagrebački sir. Baš ova kombinacija neodoljivo podsjeća na omiljeni kolač od mrkve.
Saznaj više -
Recept
Germknedle s pekmezom od šljiva i umakom od vanilije
Germknedle nisu rezervirane samo za adventske festivale i skijaške destinacije – donosimo recept uz koji ćete savršeno mekane i ukusne germknedle moći pripremiti kod kuće. Kao i sa svakim dizanim tijestom, s germknedlama ima malo više posla, ali zato je Brzo & Fino umak od vanilije već spreman, potrebno ga je samo podgrijati prije posluživanja!
Saznaj više