VAŠ UPIT {{ query }} IMA {{ result.length }} REZULTATA
Recept - Predjelo
Ražnjići od mini mozzarelle, dinje i pršuta
Za ljetna druženja nema bolje stvari od malih hladnih zalogaja poput ovih šarenih ražnjića. Klasičnoj, provjerenoj kombinaciji dinje i pršuta pridružili smo mini mozzarellu od bivoljeg mlijeka i tako joj dodali dašak svježine – idealan za vruće ljetne večeri.
Sastojci
-
150 g
Galbani mozzarelle di late di bufala mini
-
1 mala
dinja, oko 80 g
-
200 g
dalmatinskog pršuta
-
Malo
bosiljka
-
Malo
maslinovog ulja
-
Mozzarellu izvadite iz tekućine i pustite da se ocijedi.
-
Dinju prepolovite, odstranite joj koštice pa pomoću male okrugle žlice vadite kuglice.
-
Pršut narežite na tanke dugačke trakice.
-
Pripremite drvene štapiće za ražnjiće pa na svaki nataknite po jednu kuglicu mozzarelle.
-
Zatim nataknite trakicu pršuta koju ste više puta preklopili poput harmonike.
-
Završite kuglicom dinje.
-
Ponavljajte ovaj postupak dok ne potrošite sve namirnice.
-
Pripremljene ražnjiće čuvajte u hladnjaku, a prije posluživanja ih posipajte listićima bosiljka i maslinovim uljem.
Najnoviji recepti
Pogledaj sve recepte-
Recept
Penne alla votka s mozzarellom
Penne s votkom jelo je talijansko-američke kuhinje koje je veliku popularnost steklo osamdesetih godina prošlog stoljeća. Mi smo ga osvježili Galbani mozzarellom jer sve je bolje sa sirom! Rezultat je jelo jednostavno za pripremu, kremasto i prepuno okusa, pa je odlično rješenje za brze obroke u tjednu.
Saznaj više -
Recept
Salata sa Salakis slanim sirom, kus-kusom i povrćem
Zahvaljujući čvrstoj teksturi i slanosti, Salakis slani sir zaokružit će svaku salatu i transformirati je u jako fin obrok. Isprobajte ga i u ovoj kombinaciji s kus-kusom i povrćem!
Saznaj više -
Recept
Ekleri s jagodama
Mirisne i ukusne domaće jagode kao stvorene su za lagane i kremaste deserte – isprobajte ih i u eklerima!
Saznaj više -
Recept
Hrskave rolice s ricottom i umakom od rajčica
Jednostavne rolice od vučenog tijesta punjene ricottom odlična su slana grickalica koju možete poslužiti kao predjelo ili jednostavan gablec. Poslužite ih uz pikantni umak od rajčica ili salatu pa uživajte u hrskavoj i slasnoj poslastici.
Saznaj više