VAŠ UPIT {{ query }} IMA {{ result.length }} REZULTATA
Nastao u 18. stoljeću, kolač čiji se sastojci važu u funtama, u ovom receptu svoju karakterističnu sočnost duguje Brzo & Fino mileramu. Peći ga možete u dugačkom kalupu za kruh ili onome za kuglof.
Sastojci
-
200g
brašna
-
125ml
Brzo & Fino milerama
-
125g
maslaca
-
200g
šećera
-
3
jaja
-
1
limeta (korica)
-
1
naribani svježi džumbir
-
50g
kockica kandiranog đumbira
-
Maslac tucite sa šećerom dok ne posvijetli, dodajte jedno po jedno jaje i Brzo & Fino mileram te brašno, koricu limete i naribani đumbir.
-
Na kraju špatulom u tijesto umiješajte kockice kandiranog đumbira.
-
Prebacite tijesto u duguljasti kalup za kruh ili, ako želite svečaniji oblik, u kalup za kuglof i pecite na 180 °C oko sat vremena.
VEZANI PROIZVODI
POGLEDAJ SVE PROIZVODENajnoviji recepti
Pogledaj sve recepte-
Recept
Pirjane prokulice s Bjelovarskim slanim sirom
Unesite malo boje u zimske dane uz prokulice i Bjelovarski slani sir. Ovaj jednostavni recept odličan je način za uživanje u ovom zdravom zimskom povrću.
Saznaj više -
Recept
Hrskavi pileći štapići iz pećnice
Panirani štapići mogu se pripremiti i u varijanti bez prženja u dubokom ulju – u pećnici. Jednako su neodoljivi i hrskavi, osobito kad se posluže uz umak od Brzo & Fino kiselog vrhnja!
Saznaj više -
Recept
Pečeni filet lososa u umaku od slanog maslaca i vrhnja
Brzo i slasno jelo začinjeno bogatim umakom s maslacem s morskom soli.
Saznaj više -
Recept
Prženice od panettonea
Kako iskoristiti ostatke blagdanskog slatkog kruha? Jednostavno - umočite ga u svilenkastu smjesu mlijeka i jaja pa ispržite. Poslužite ga uz omiljeni džem ili ukuhano voće i uživajte u dekadentnom blagdanskom doručku bez puno napora.
Saznaj više