VAŠ UPIT {{ query }} IMA {{ result.length }} REZULTATA
Nastao u 18. stoljeću, kolač čiji se sastojci važu u funtama, u ovom receptu svoju karakterističnu sočnost duguje Brzo & Fino mileramu. Peći ga možete u dugačkom kalupu za kruh ili onome za kuglof.
Sastojci
-
200g
brašna
-
125ml
Brzo & Fino milerama
-
125g
maslaca
-
200g
šećera
-
3
jaja
-
1
limeta (korica)
-
1
naribani svježi džumbir
-
50g
kockica kandiranog đumbira
-
Maslac tucite sa šećerom dok ne posvijetli, dodajte jedno po jedno jaje i Brzo & Fino mileram te brašno, koricu limete i naribani đumbir.
-
Na kraju špatulom u tijesto umiješajte kockice kandiranog đumbira.
-
Prebacite tijesto u duguljasti kalup za kruh ili, ako želite svečaniji oblik, u kalup za kuglof i pecite na 180 °C oko sat vremena.
Najnoviji recepti
Pogledaj sve recepte-
Recept
Penne alla vodka s mozzarellom
Penne s votkom jelo je talijansko-američke kuhinje koje je veliku popularnost steklo osamdesetih godina prošlog stoljeća. Mi smo ga osvježili Galbani mozzarellom jer sve je bolje sa sirom! Rezultat je jelo jednostavno za pripremu, kremasto i prepuno okusa, pa je odlično rješenje za brze obroke u tjednu.
Saznaj više -
Recept
Salata sa Salakis slanim sirom, kus-kusom i povrćem
Zahvaljujući čvrstoj teksturi i slanosti, Salakis slani sir zaokružit će svaku salatu i transformirati je u jako fin obrok. Isprobajte ga i u ovoj kombinaciji s kus-kusom i povrćem!
Saznaj više -
Recept
Ekleri s jagodama
Mirisne i ukusne domaće jagode kao stvorene su za lagane i kremaste deserte – isprobajte ih i u eklerima!
Saznaj više -
Recept
Hrskave rolice s ricottom i umakom od rajčica
Jednostavne rolice od vučenog tijesta punjene ricottom odlična su slana grickalica koju možete poslužiti kao predjelo ili jednostavan gablec. Poslužite ih uz pikantni umak od rajčica ili salatu pa uživajte u hrskavoj i slasnoj poslastici.
Saznaj više