VAŠ UPIT {{ query }} IMA {{ result.length }} REZULTATA
Recept - Glavno jelo
Panirana piletina s Galbani grana padanom i začinskim biljem
Piletina u hrskavom i aromatičnom omotaču s grana padanom jednostavno je i ukusno jelo. Priprema se u pećnici, pa nije suviše masna i idealno je rješenje za lagani ručak ili večeru.
Sastojci
-
500 g
filea pilećih prsa
-
1 žličica
dijon senfa
-
1 režanj
češnjaka, naribanog
-
200 ml
maslinovog ulja
-
200 g
krušnih mrvica
-
50 g
sira Galbani grana padano, naribanog
-
1/2 žličice
sušenog timijana
-
1/2 žličice
sušenog peršina
-
1 žličica
sušenog bosiljka
-
Po ukusu
sol i papar
-
Pećnicu zagrijte na 200 stupnjeva s ventilacijom.
-
Pileće filee narežite na tanje komade pa ih dobro posolite i malo popaprite.
-
U dubljem tanjuru pomiješajte dijon senf, češnjak i maslinovo ulje.
-
U drugom tanjuru pomiješajte krušne mrvice, grana padano, sušeni bosiljak, timijan i peršin.
-
Nasoljena pileća prsa prvo namočite u mješavinu s maslinovim uljem tako da ih ulje obloži sa svih strana.
-
Zatim ih uvaljajte u mješavinu krušnih mrvica, sira i začina.
-
Ovako panirane filee složite na lim za pečenje obložen papirom za pečenje.
-
Pecite ih u pećnici oko 20 minuta ili dok ne dobiju lijepu zlatnu boju.
-
Poslužite ih uz povrće kuhano na pari ili priloge po želji.
VEZANI PROIZVODI
POGLEDAJ SVE PROIZVODENajnoviji recepti
Pogledaj sve recepte-
Recept
Mliječni kolač s umakom od čokolade
Tajna ovog nevjerojatno mekanog i sočnog kolača je u kipućem mlijeku - upravo ta mala promjena čini ga prozračnim i jako ukusnim. Kolač možete poslužiti samo posipan šećerom u prahu, ali izvrstan je i uz umak od čokolade ili voćne namaze.
Saznaj više -
Recept
Zapečeni grah sa Salakisom
Kad se temperature približe nuli, malo toga prija kao dobar tanjur graha. Posebno je ukusan zapečeni grah u kremastom umaku, a dodatak President Salakisa daje mu posve novu dimenziju.
Saznaj više -
Recept
Zobena kaša s okusom torte od mrkve
Zobene pahuljice mnogima su omiljeni doručak, a mi vam predlažemo da ih pripremite na malo drugačiji način - uz mrkvu, bademe i Zagrebački sir. Baš ova kombinacija neodoljivo podsjeća na omiljeni kolač od mrkve.
Saznaj više -
Recept
Germknedle s pekmezom od šljiva i umakom od vanilije
Germknedle nisu rezervirane samo za adventske festivale i skijaške destinacije – donosimo recept uz koji ćete savršeno mekane i ukusne germknedle moći pripremiti kod kuće. Kao i sa svakim dizanim tijestom, s germknedlama ima malo više posla, ali zato je Brzo & Fino umak od vanilije već spreman, potrebno ga je samo podgrijati prije posluživanja!
Saznaj više