VAŠ UPIT {{ query }} IMA {{ result.length }} REZULTATA
Recept - Predjelo
Namaz od President maslaca s morskom soli i bosiljka
Ovaj jedinstveni namaz vrlo je aromatičan i svestran te ga možete koristiti na mnoge načine. Servirajte ga uz pečeno meso, dodajte ga umacima ili njime začinite tjesteninu. Oplemenit će svako jelo, ali odličan će biti i kao jednostavan namaz na prepečenom kruhu.
Sastojci
-
250 g
President La Motte maslaca sa zrncima morske soli
-
100 g
svježeg bosiljka
-
1 režanj
češnjaka
-
Maslac ostavite na sobnoj temperaturi da potpuno omekša.
-
Bosiljak operite, dobro ocijedite i posušite kuhinjskim ručnikom pa grubo narežite.
-
Češnjak naribajte.
-
Sve sastojke prebacite u posudu sjeckalice ili multipraktika pa ih miješajte dok se ne pretvore u homogenu smjesu.
-
Smjesu prebacite u zatvorenu posudu i čuvajte u hladnjaku te je koristite po želji, kao namaz na kruhu ili kao dodatak jelima.
VEZANI PROIZVODI
POGLEDAJ SVE PROIZVODENajnoviji recepti
Pogledaj sve recepte-
Recept
Mliječni kolač s umakom od čokolade
Tajna ovog nevjerojatno mekanog i sočnog kolača je u kipućem mlijeku - upravo ta mala promjena čini ga prozračnim i jako ukusnim. Kolač možete poslužiti samo posipan šećerom u prahu, ali izvrstan je i uz umak od čokolade ili voćne namaze.
Saznaj više -
Recept
Zapečeni grah sa Salakisom
Kad se temperature približe nuli, malo toga prija kao dobar tanjur graha. Posebno je ukusan zapečeni grah u kremastom umaku, a dodatak President Salakisa daje mu posve novu dimenziju.
Saznaj više -
Recept
Zobena kaša s okusom torte od mrkve
Zobene pahuljice mnogima su omiljeni doručak, a mi vam predlažemo da ih pripremite na malo drugačiji način - uz mrkvu, bademe i Zagrebački sir. Baš ova kombinacija neodoljivo podsjeća na omiljeni kolač od mrkve.
Saznaj više -
Recept
Germknedle s pekmezom od šljiva i umakom od vanilije
Germknedle nisu rezervirane samo za adventske festivale i skijaške destinacije – donosimo recept uz koji ćete savršeno mekane i ukusne germknedle moći pripremiti kod kuće. Kao i sa svakim dizanim tijestom, s germknedlama ima malo više posla, ali zato je Brzo & Fino umak od vanilije već spreman, potrebno ga je samo podgrijati prije posluživanja!
Saznaj više