Ovaj jedinstveni namaz vrlo je aromatičan i svestran te ga možete koristiti na mnoge načine. Servirajte ga uz pečeno meso, dodajte ga umacima ili njime začinite tjesteninu. Oplemenit će svako jelo, ali odličan će biti i kao jednostavan namaz na prepečenom kruhu.

Sastojci

  • 250 g
    President La Motte maslaca sa zrncima morske soli
  • 100 g
    svježeg bosiljka
  • 1 režanj
    češnjaka

  • Maslac ostavite na sobnoj temperaturi da potpuno omekša.

  • Bosiljak operite, dobro ocijedite i posušite kuhinjskim ručnikom pa grubo narežite.

  • Češnjak naribajte.

  • Sve sastojke prebacite u posudu sjeckalice ili multipraktika pa ih miješajte dok se ne pretvore u homogenu smjesu.

  • Smjesu prebacite u zatvorenu posudu i čuvajte u hladnjaku te je koristite po želji, kao namaz na kruhu ili kao dodatak jelima.