VAŠ UPIT {{ query }} IMA {{ result.length }} REZULTATA
Recept - Predjelo
Namaz od pečene cikle i jogurta
Ovaj kremasti namaz vrlo bi lako mogao postati vaš omiljeni način za pripremu cikle. Osim finog okusa, krasi ga i neodoljiva vibrantna ružičasta boja.
Sastojci
-
3
manje cikle, oko 400 g
-
3 - 4
režnja češnjaka
-
60 g
tahini paste
-
200 g
Dukatosa za pripremu jela
-
1 žlica
maslinovog ulja
-
1 žlica
limunovog soka
-
1/2 žličice
soli
-
Prstohvat
papra
-
Po želji
crni i bijeli sezam za posipanje
-
Cikle dobro operite, pa ih složite na list aluminijske folije. Dodajte 3 – 4 režnja češnjaka pa folijom omotajte u paketić.
-
Ovako zapakirane cikle pecite u pećnici zagrijanoj na 190 stupnjeva oko 50 minuta ili dok ne omekšaju.
-
Pečene cikle izvadite iz pećnice, odmotajte ih i ostavite da se malo ohlade.
-
Kada su toliko hladne da ih možete primiti rukama, pažljivo ih ogulite i narežite na manje komade.
-
Narezane komade cikle ubacite u sjeckalicu, dodajte tahini, Dukatos, maslinovo ulje, limunov sok, sol i papar pa sve izradite u glatki namaz.
-
Namaz prebacite u zdjelicu, posipajte sezamom i poslužite.
Najnoviji recepti
Pogledaj sve recepte-
Recept
Penne alla vodka s mozzarellom
Penne s votkom jelo je talijansko-američke kuhinje koje je veliku popularnost steklo osamdesetih godina prošlog stoljeća. Mi smo ga osvježili Galbani mozzarellom jer sve je bolje sa sirom! Rezultat je jelo jednostavno za pripremu, kremasto i prepuno okusa, pa je odlično rješenje za brze obroke u tjednu.
Saznaj više -
Recept
Salata sa Salakis slanim sirom, kus-kusom i povrćem
Zahvaljujući čvrstoj teksturi i slanosti, Salakis slani sir zaokružit će svaku salatu i transformirati je u jako fin obrok. Isprobajte ga i u ovoj kombinaciji s kus-kusom i povrćem!
Saznaj više -
Recept
Ekleri s jagodama
Mirisne i ukusne domaće jagode kao stvorene su za lagane i kremaste deserte – isprobajte ih i u eklerima!
Saznaj više -
Recept
Hrskave rolice s ricottom i umakom od rajčica
Jednostavne rolice od vučenog tijesta punjene ricottom odlična su slana grickalica koju možete poslužiti kao predjelo ili jednostavan gablec. Poslužite ih uz pikantni umak od rajčica ili salatu pa uživajte u hrskavoj i slasnoj poslastici.
Saznaj više