VAŠ UPIT {{ query }} IMA {{ result.length }} REZULTATA
Recept - Predjelo
Namaz od pečene cikle i jogurta
Ovaj kremasti namaz vrlo bi lako mogao postati vaš omiljeni način za pripremu cikle. Osim finog okusa, krasi ga i neodoljiva vibrantna ružičasta boja.
Sastojci
-
3
manje cikle, oko 400 g
-
3 - 4
režnja češnjaka
-
60 g
tahini paste
-
200 g
Dukatosa za pripremu jela
-
1 žlica
maslinovog ulja
-
1 žlica
limunovog soka
-
1/2 žličice
soli
-
Prstohvat
papra
-
Po želji
crni i bijeli sezam za posipanje
-
Cikle dobro operite, pa ih složite na list aluminijske folije. Dodajte 3 – 4 režnja češnjaka pa folijom omotajte u paketić.
-
Ovako zapakirane cikle pecite u pećnici zagrijanoj na 190 stupnjeva oko 50 minuta ili dok ne omekšaju.
-
Pečene cikle izvadite iz pećnice, odmotajte ih i ostavite da se malo ohlade.
-
Kada su toliko hladne da ih možete primiti rukama, pažljivo ih ogulite i narežite na manje komade.
-
Narezane komade cikle ubacite u sjeckalicu, dodajte tahini, Dukatos, maslinovo ulje, limunov sok, sol i papar pa sve izradite u glatki namaz.
-
Namaz prebacite u zdjelicu, posipajte sezamom i poslužite.
VEZANI PROIZVODI
POGLEDAJ SVE PROIZVODENajnoviji recepti
Pogledaj sve recepte-
Recept
Mliječni kolač s umakom od čokolade
Tajna ovog nevjerojatno mekanog i sočnog kolača je u kipućem mlijeku - upravo ta mala promjena čini ga prozračnim i jako ukusnim. Kolač možete poslužiti samo posipan šećerom u prahu, ali izvrstan je i uz umak od čokolade ili voćne namaze.
Saznaj više -
Recept
Zapečeni grah sa Salakisom
Kad se temperature približe nuli, malo toga prija kao dobar tanjur graha. Posebno je ukusan zapečeni grah u kremastom umaku, a dodatak President Salakisa daje mu posve novu dimenziju.
Saznaj više -
Recept
Zobena kaša s okusom torte od mrkve
Zobene pahuljice mnogima su omiljeni doručak, a mi vam predlažemo da ih pripremite na malo drugačiji način - uz mrkvu, bademe i Zagrebački sir. Baš ova kombinacija neodoljivo podsjeća na omiljeni kolač od mrkve.
Saznaj više -
Recept
Germknedle s pekmezom od šljiva i umakom od vanilije
Germknedle nisu rezervirane samo za adventske festivale i skijaške destinacije – donosimo recept uz koji ćete savršeno mekane i ukusne germknedle moći pripremiti kod kuće. Kao i sa svakim dizanim tijestom, s germknedlama ima malo više posla, ali zato je Brzo & Fino umak od vanilije već spreman, potrebno ga je samo podgrijati prije posluživanja!
Saznaj više