VAŠ UPIT {{ query }} IMA {{ result.length }} REZULTATA
Recept - Desert
Milkshake od bijele čokolade i badema
Ovaj milkshake zapravo je desert u čaši koji će vas brzinom munje vratiti u djetinjstvo. Trebat će vam tek nekoliko sastojaka i par minuta miješanja za puno uživanje.
Sastojci
Za milkshake:
-
250 ml
Dukat čokoladnog mlijeka, okus bijela čokolada
-
30 g
badema
-
4 kockice
leda
-
2 kuglice
sladoleda od vanilije
-
1/4 žličice
cimeta
Za posluživanje
-
Po želji
Brzo & Fino šlag pjena
-
Po želji
sjeckani bademi
-
Po želji
komadići čokolade
-
U blenderu izmiješajte Dukat čokoladno mlijeko od bijele čokolade, bademe, led, sladoled i cimet.
-
Blendajte sve dok ne dobijete glatku smjesu.
-
Smjesu razdijelite u čaše pa svaku ukrasite gotovom Brzo & Fino šlag pjenom.
-
Prije posluživanja po vrhu posipajte komadićima badema i čokolade.
Najnoviji recepti
Pogledaj sve recepte-
Recept
Mliječni kolač s umakom od čokolade
Tajna ovog nevjerojatno mekanog i sočnog kolača je u kipućem mlijeku - upravo ta mala promjena čini ga prozračnim i jako ukusnim. Kolač možete poslužiti samo posipan šećerom u prahu, ali izvrstan je i uz umak od čokolade ili voćne namaze.
Saznaj više -
Recept
Zapečeni grah sa Salakisom
Kad se temperature približe nuli, malo toga prija kao dobar tanjur graha. Posebno je ukusan zapečeni grah u kremastom umaku, a dodatak President Salakisa daje mu posve novu dimenziju.
Saznaj više -
Recept
Zobena kaša s okusom torte od mrkve
Zobene pahuljice mnogima su omiljeni doručak, a mi vam predlažemo da ih pripremite na malo drugačiji način - uz mrkvu, bademe i Zagrebački sir. Baš ova kombinacija neodoljivo podsjeća na omiljeni kolač od mrkve.
Saznaj više -
Recept
Germknedle s pekmezom od šljiva i umakom od vanilije
Germknedle nisu rezervirane samo za adventske festivale i skijaške destinacije – donosimo recept uz koji ćete savršeno mekane i ukusne germknedle moći pripremiti kod kuće. Kao i sa svakim dizanim tijestom, s germknedlama ima malo više posla, ali zato je Brzo & Fino umak od vanilije već spreman, potrebno ga je samo podgrijati prije posluživanja!
Saznaj više