VAŠ UPIT {{ query }} IMA {{ result.length }} REZULTATA
Recept - Desert
Milkshake od bijele čokolade i badema
Ovaj milkshake zapravo je desert u čaši koji će vas brzinom munje vratiti u djetinjstvo. Trebat će vam tek nekoliko sastojaka i par minuta miješanja za puno uživanje.
Sastojci
Za milkshake:
-
250 ml
Dukat čokoladnog mlijeka, okus bijela čokolada
-
30 g
badema
-
4 kockice
leda
-
2 kuglice
sladoleda od vanilije
-
1/4 žličice
cimeta
Za posluživanje
-
Po želji
Brzo & Fino šlag pjena
-
Po želji
sjeckani bademi
-
Po želji
komadići čokolade
-
U blenderu izmiješajte Dukat čokoladno mlijeko od bijele čokolade, bademe, led, sladoled i cimet.
-
Blendajte sve dok ne dobijete glatku smjesu.
-
Smjesu razdijelite u čaše pa svaku ukrasite gotovom Brzo & Fino šlag pjenom.
-
Prije posluživanja po vrhu posipajte komadićima badema i čokolade.
Najnoviji recepti
Pogledaj sve recepte-
Recept
Cantuccini s bademima i suhim voćem
Cantuccnii, poznati još kao cantucci ili biscotti, tradicionalni su talijanski hrskavi keksi iz toskanskog grada Prata. Obično se poslužuju uz desertno vino, ali isto su tako fini uz šalicu toplog mlijeka. U pravilu se pripremaju samo od badema, no nećete pogriješiti ako im dodate suho voće ili dio badema zamijenite pistacijama ili lješnjacima.
Saznaj više -
Recept
Rolice sa Zagrebačkim sirom
Kad vam se jede nešto domaće, starinsko i slatko, ove su rolice pravo rješenje. Pripremaju se brzo, a još brže nestaju.
Saznaj više -
Recept
Namaz od grahorica s vrhnjem i vrganjima
Namazi su omiljeni dodatak svakom druženju. Brzo su gotovi i mogu se pripremiti unaprijed - zašto onda ne biste isprobali i koju novu kombinaciju? Mi smo se odlučili za bijeli grah, slanutak i suhe vrganje, a kako bi namaz bio još kremastiji, zaokružili smo ga Domaćim kiselim vrhnjem.
Saznaj više -
Recept
Torta od ricotte i kestena
Sezona kestena je na vrhuncu pa ih treba iskoristiti u omiljenim kolačima i slasticama. U ovoj ukusnoj torti s ricotta sirom i kestenom nema brašna i upravo zbog toga je nevjerojatno sočna. Postala je naš jesenski favorit.
Saznaj više