VAŠ UPIT {{ query }} IMA {{ result.length }} REZULTATA
Recept - Predjelo
Marinirana mini mozzarella
Blagi okus mozzarelle nadogradili smo začinima i dobili fini snack koji se može jesti sam ili kao dodatak salatama i sirnim platama.
Sastojci
Sastojci
-
150 g
Galbani mozzarelle mini
-
Svežanj
peršina
-
1
čini papričica
-
40 g
crnih maslina
-
1 - 2 režnja
češnjaka
-
200 ml
maslinovog ulja
-
1/2
limuna - sok
-
1 žličica
crvenog papra u zrnu
-
1/2 žličice
krupne morske soli
-
Kuglice mozzarelle ocijedite i prebacite u staklenku.
-
Peršin, čili i masline nasjeckajte, a češnjak narežite na tanke listiće.
-
U zdjelici pomiješajte maslinovo ulje i limunov sok pa im dodajte nasjeckani peršin, čili, masline i češnjak.
-
Dodajte sol i crveni papar pa sve još jednom dobro promiješajte.
-
Ovom mješavinom prelijte kuglice mozzarelle, zatvorite staklenku pa je malo protresite kako bi se svi sastojci izmiješali.
-
Prije konzumacije ostavite u hladnjaku najmanje tri sata, a idealno bi bilo preko noći.
Najnoviji recepti
Pogledaj sve recepte-
Recept
Khachapuri
Khachapuri je tradicionalno gruzijsko jelo od dizanog tijesta nadjevenog sirom, često nazivan gruzijskom pizzom. Kao i svaki tradicionalni recept, i ovaj ima mnoge inačice, ali sir je uvijek neizostavan sastojak – naš Podravec savršeno se uklopio.
Saznaj više -
Recept
Pahuljasta torta od Dukatosa
Tekstura ove torte lagana je poput oblaka, a okus vrlo nježan i osvježavajući. Za dodatnu dimenziju okusa poslužite je uz umak od malina ili drugog voća po želji.
Saznaj više -
Recept
Flapjacks – zobene pločice sa sirom i sjemenkama
Flapjacks su tradicionalne engleske pločice od zobenih pahuljica, obogaćene orašastim plodovima i sjemenkama. Iako se najčešće pripremaju u slatkoj verziji, jako je ukusna i slana inačica za koju vam donosimo recept. Ovako pripremljene zobene pločice odlične su kao užina, jednostavno ih je ponijeti na izlete i putovanja, a bit će i ukusan dodatak plati s narescima.
Saznaj više -
Recept
Medaljoni lungića u umaku od tri papra s pireom od buče
Lungić je odličan odabir za brzi ručak, a uz dodatak Brzo & Fino umaka s okusom tri papra za čas ćete ga transformirati u jako fino jelo. Poslužite ga uz kremasti pire od buče i zeleno povrće.
Saznaj više