VAŠ UPIT {{ query }} IMA {{ result.length }} REZULTATA
Priprema osvježavajućih sladoleda od kremastog Galbani macarponea i sezonskog bobičastog voća jako je jednostavna, a uživanje u sočnim okusima zajamčeno.
Sastojci
-
250 g
Galbani mascarponea
-
2
Dukatosa natur
-
100 g
bobica aronije
-
100 g
crvenog ribizla
-
2
žlice meda
-
malo
soka od limuna ili limete
-
Mikserom promiješajte mascarpone, jogurt, med i sok od limuna dok ne dobijete gustu smjesu.
-
Odvojite smjesu na dva dijela.
-
Pola količine bobica aronije usitnite u voćnu pastu.
-
Isto napravite i s ribizlom.
-
Pola kreme spojite s usitnjenim bobicama aronije pa dodajte i preostale bobice aronije.
-
Drugu polovinu kreme spojite s usitnjenim bobicama ribizla pa dodajte i preostale bobice ribizla.
-
Kreme ulijte u male staklenke ili kalupiće za sladoled.
-
Ostavite u zamrzivaču preko noći.
Recept: The Slice of Life
VEZANI PROIZVODI
POGLEDAJ SVE PROIZVODENajnoviji recepti
Pogledaj sve recepte-
Recept
Galette sa sezonskim voćem
Saznaj više -
Recept
Marinirana mini mozzarella
Blagi okus mozzarelle nadogradili smo začinima i dobili fini snack koji se može jesti sam ili kao dodatak salatama i sirnim platama.
Saznaj više -
Recept
Semifreddo s vrhnjem i malinama
Semifreddo je ledeni desert, nešto između sladoleda i moussea. Otud mu i ime, koje u prijevodu znači polusmrznuto. Ovaj desert tradicionalno se priprema s jajima, ali za još jednostavniju i bržu verziju pripremili smo ga samo s kremastim Brzo & Fino vrhnjima uz dodatak malina.
Saznaj više -
Recept
Kolač od Zagrebačkog sira bez laktoze i trešanja
Ovaj jednostavni kolač s trešnjama nevjerojatno je pjenast, lagan i ukusan. Radi se od President Zagrebačkog sira bez laktoze, potpuno je bez brašna, a zaslađen je s tek malo kokosovog šećera, pa se njime mogu počastiti i oni kojima određene namirnice inače smetaju.
Saznaj više