VAŠ UPIT {{ query }} IMA {{ result.length }} REZULTATA
Priprema osvježavajućih sladoleda od kremastog Galbani macarponea i sezonskog bobičastog voća jako je jednostavna, a uživanje u sočnim okusima zajamčeno.
Sastojci
-
250 g
Galbani mascarponea
-
2
Dukatosa natur
-
100 g
bobica aronije
-
100 g
crvenog ribizla
-
2
žlice meda
-
malo
soka od limuna ili limete
-
Mikserom promiješajte mascarpone, jogurt, med i sok od limuna dok ne dobijete gustu smjesu.
-
Odvojite smjesu na dva dijela.
-
Pola količine bobica aronije usitnite u voćnu pastu.
-
Isto napravite i s ribizlom.
-
Pola kreme spojite s usitnjenim bobicama aronije pa dodajte i preostale bobice aronije.
-
Drugu polovinu kreme spojite s usitnjenim bobicama ribizla pa dodajte i preostale bobice ribizla.
-
Kreme ulijte u male staklenke ili kalupiće za sladoled.
-
Ostavite u zamrzivaču preko noći.
Recept: The Slice of Life
VEZANI PROIZVODI
POGLEDAJ SVE PROIZVODENajnoviji recepti
Pogledaj sve recepte-
Recept
Khachapuri
Khachapuri je tradicionalno gruzijsko jelo od dizanog tijesta nadjevenog sirom, često nazivan gruzijskom pizzom. Kao i svaki tradicionalni recept, i ovaj ima mnoge inačice, ali sir je uvijek neizostavan sastojak – naš Podravec savršeno se uklopio.
Saznaj više -
Recept
Pahuljasta torta od Dukatosa
Tekstura ove torte lagana je poput oblaka, a okus vrlo nježan i osvježavajući. Za dodatnu dimenziju okusa poslužite je uz umak od malina ili drugog voća po želji.
Saznaj više -
Recept
Flapjacks – zobene pločice sa sirom i sjemenkama
Flapjacks su tradicionalne engleske pločice od zobenih pahuljica, obogaćene orašastim plodovima i sjemenkama. Iako se najčešće pripremaju u slatkoj verziji, jako je ukusna i slana inačica za koju vam donosimo recept. Ovako pripremljene zobene pločice odlične su kao užina, jednostavno ih je ponijeti na izlete i putovanja, a bit će i ukusan dodatak plati s narescima.
Saznaj više -
Recept
Medaljoni lungića u umaku od tri papra s pireom od buče
Lungić je odličan odabir za brzi ručak, a uz dodatak Brzo & Fino umaka s okusom tri papra za čas ćete ga transformirati u jako fino jelo. Poslužite ga uz kremasti pire od buče i zeleno povrće.
Saznaj više