VAŠ UPIT {{ query }} IMA {{ result.length }} REZULTATA
Recept - Desert
Lassi od manga
Lassi od manga tradicionalni je indijski napitak od jogurta, manga i začina. Mogli bismo ga nazvati i indijskim smoothiejem. Za njegovu pripremu treba jednostavno ubaciti sve sastojke u blender, dodati led i za tren uživati u aromatičnom osvježenju.
Sastojci
-
1
zreli mango
-
250 ml
Dukat tekućeg jogurta
-
125 ml
Dukat mlijeka ili vode
-
2 žlice
meda
-
1 žličica
mljevenog cimeta
-
1/2 žličice
mljevenog kardamoma
-
Prstohvat
soli
-
Po želji
led za posluživanje
-
Mango pažljivo ogulite i narežite na kockice.
-
Ubacite ga u blender pa dodajte jogurt, mlijeko, med, cimet, kardamom i sol.
-
Sve blendajte dok se ne pretvori u glatku i pjenastu smjesu – lassi.
-
Lassi natočite u čaše, dodajte led, po želji posipajte po vrhu još malo kardamoma i odmah poslužite.
Najnoviji recepti
Pogledaj sve recepte-
Recept
Mliječni kolač s umakom od čokolade
Tajna ovog nevjerojatno mekanog i sočnog kolača je u kipućem mlijeku - upravo ta mala promjena čini ga prozračnim i jako ukusnim. Kolač možete poslužiti samo posipan šećerom u prahu, ali izvrstan je i uz umak od čokolade ili voćne namaze.
Saznaj više -
Recept
Zapečeni grah sa Salakisom
Kad se temperature približe nuli, malo toga prija kao dobar tanjur graha. Posebno je ukusan zapečeni grah u kremastom umaku, a dodatak President Salakisa daje mu posve novu dimenziju.
Saznaj više -
Recept
Zobena kaša s okusom torte od mrkve
Zobene pahuljice mnogima su omiljeni doručak, a mi vam predlažemo da ih pripremite na malo drugačiji način - uz mrkvu, bademe i Zagrebački sir. Baš ova kombinacija neodoljivo podsjeća na omiljeni kolač od mrkve.
Saznaj više -
Recept
Germknedle s pekmezom od šljiva i umakom od vanilije
Germknedle nisu rezervirane samo za adventske festivale i skijaške destinacije – donosimo recept uz koji ćete savršeno mekane i ukusne germknedle moći pripremiti kod kuće. Kao i sa svakim dizanim tijestom, s germknedlama ima malo više posla, ali zato je Brzo & Fino umak od vanilije već spreman, potrebno ga je samo podgrijati prije posluživanja!
Saznaj više