VAŠ UPIT {{ query }} IMA {{ result.length }} REZULTATA
Ovaj jednostavan desert zamamnu boju, okus i miris duguje kombinaciji svježih jagoda i Dukatovog mlijeka.
Sastojci
-
250 g
očišćenih jagoda
-
Žlica
šećera
-
1/2 mahune
vanilije
-
200 g + 80 g
Dukat mlijeka
-
30 g
škrobnog brašna
-
Jagode narežite, posipajte šećerom i izradite štapnim mikserom u pire.
-
Prebacite pire od jagoda u lonac i dodajte mu sjemenke vanilije koje ste sastrugali nožem. Lagano zagrijte.
-
Škrobnom brašnu dodajte 80 g mlijeka i izradite pjenjačom.
-
Kada se pire od jagoda ugrijao gotovo do vrenja, dodajte 200 g mlijeka.
-
Promiješajte i dodajte smjesu škrobnog brašna i mlijeka. Miješajte pjenjačom dok se krema ne zgusne i zavrije.
-
Rasporedite u čaše i rashladite prije posluživanja.
Recept Uvijek gladna.
VEZANI PROIZVODI
POGLEDAJ SVE PROIZVODENajnoviji recepti
Pogledaj sve recepte-
Recept
Fritule s ricottom
Pahuljaste fritule s ricottom talijanska su verzija svima drage slastice.
Saznaj više
Pripremaju se brzo i jednostavno, a uz malo limoncella i limunove korice postaju prave mirisne bombice kojima je teško odoljeti. -
Recept
Pirjane prokulice s Bjelovarskim slanim sirom
Unesite malo boje u zimske dane uz prokulice i Bjelovarski slani sir. Ovaj jednostavni recept odličan je način za uživanje u ovom zdravom zimskom povrću.
Saznaj više -
Recept
Hrskavi pileći štapići iz pećnice
Panirani štapići mogu se pripremiti i u varijanti bez prženja u dubokom ulju – u pećnici. Jednako su neodoljivi i hrskavi, osobito kad se posluže uz umak od Brzo & Fino kiselog vrhnja!
Saznaj više -
Recept
Pečeni filet lososa u umaku od slanog maslaca i vrhnja
Brzo i slasno jelo začinjeno bogatim umakom s maslacem s morskom soli.
Saznaj više