VAŠ UPIT {{ query }} IMA {{ result.length }} REZULTATA
Recept - Predjelo
Krem juha od brokule
Ne morate biti ljubitelj zelenog povrća da biste zavoljeli laganu krem-juhu od brokule. Osim što je vrijedan izvor vitamina i minerala, ova juha obogaćena komadićima sira, toliko će vas očarati da se nećete zaustaviti na jednoj porciji.
Sastojci
-
2-3 žlice
ulja
-
2 češnja
češnjaka
-
400 g
brokule
-
2
kokošje kocke
-
100 g
Brzo & Fino vrhnja za kuhanje
-
1
žumanjak
-
malo
prepečenca (tost kruha)
-
100 g
topljenog sira Sirela Picok
-
Brokulu očistite, odvojite cvjetiće i narežite ih na polovice.
-
U litru vode stavite 2 kokošje kocke i kuhajte 5 minuta. Na ulju kratko popecite protisnuti češnjak i cvjetiće brokule te zalijte pripremljenom juhom.
-
Kuhajte dok brokula ne omekša, zatim juhu malo ohladite i propasirajte.
-
Vratite je u posudu, dodajte vrhnje za kuhanje sa žumanjkom i promiješajte.
-
Poslužite s prepečencem i kockicama sira Picok.
Najnoviji recepti
Pogledaj sve recepte-
Recept
Penne alla votka s mozzarellom
Penne s votkom jelo je talijansko-američke kuhinje koje je veliku popularnost steklo osamdesetih godina prošlog stoljeća. Mi smo ga osvježili Galbani mozzarellom jer sve je bolje sa sirom! Rezultat je jelo jednostavno za pripremu, kremasto i prepuno okusa, pa je odlično rješenje za brze obroke u tjednu.
Saznaj više -
Recept
Salata sa Salakis slanim sirom, kus-kusom i povrćem
Zahvaljujući čvrstoj teksturi i slanosti, Salakis slani sir zaokružit će svaku salatu i transformirati je u jako fin obrok. Isprobajte ga i u ovoj kombinaciji s kus-kusom i povrćem!
Saznaj više -
Recept
Ekleri s jagodama
Mirisne i ukusne domaće jagode kao stvorene su za lagane i kremaste deserte – isprobajte ih i u eklerima!
Saznaj više -
Recept
Hrskave rolice s ricottom i umakom od rajčica
Jednostavne rolice od vučenog tijesta punjene ricottom odlična su slana grickalica koju možete poslužiti kao predjelo ili jednostavan gablec. Poslužite ih uz pikantni umak od rajčica ili salatu pa uživajte u hrskavoj i slasnoj poslastici.
Saznaj više