VAŠ UPIT {{ query }} IMA {{ result.length }} REZULTATA
Recept - Predjelo
Krem juha od brokule
Ne morate biti ljubitelj zelenog povrća da biste zavoljeli laganu krem-juhu od brokule. Osim što je vrijedan izvor vitamina i minerala, ova juha obogaćena komadićima sira, toliko će vas očarati da se nećete zaustaviti na jednoj porciji.
Sastojci
-
2-3 žlice
ulja
-
2 češnja
češnjaka
-
400 g
brokule
-
2
kokošje kocke
-
100 g
Brzo & Fino vrhnja za kuhanje
-
1
žumanjak
-
malo
prepečenca (tost kruha)
-
100 g
topljenog sira Sirela Picok
-
Brokulu očistite, odvojite cvjetiće i narežite ih na polovice.
-
U litru vode stavite 2 kokošje kocke i kuhajte 5 minuta. Na ulju kratko popecite protisnuti češnjak i cvjetiće brokule te zalijte pripremljenom juhom.
-
Kuhajte dok brokula ne omekša, zatim juhu malo ohladite i propasirajte.
-
Vratite je u posudu, dodajte vrhnje za kuhanje sa žumanjkom i promiješajte.
-
Poslužite s prepečencem i kockicama sira Picok.
Najnoviji recepti
Pogledaj sve recepte-
Recept
Mliječni kolač s umakom od čokolade
Tajna ovog nevjerojatno mekanog i sočnog kolača je u kipućem mlijeku - upravo ta mala promjena čini ga prozračnim i jako ukusnim. Kolač možete poslužiti samo posipan šećerom u prahu, ali izvrstan je i uz umak od čokolade ili voćne namaze.
Saznaj više -
Recept
Zapečeni grah sa Salakisom
Kad se temperature približe nuli, malo toga prija kao dobar tanjur graha. Posebno je ukusan zapečeni grah u kremastom umaku, a dodatak President Salakisa daje mu posve novu dimenziju.
Saznaj više -
Recept
Zobena kaša s okusom torte od mrkve
Zobene pahuljice mnogima su omiljeni doručak, a mi vam predlažemo da ih pripremite na malo drugačiji način - uz mrkvu, bademe i Zagrebački sir. Baš ova kombinacija neodoljivo podsjeća na omiljeni kolač od mrkve.
Saznaj više -
Recept
Germknedle s pekmezom od šljiva i umakom od vanilije
Germknedle nisu rezervirane samo za adventske festivale i skijaške destinacije – donosimo recept uz koji ćete savršeno mekane i ukusne germknedle moći pripremiti kod kuće. Kao i sa svakim dizanim tijestom, s germknedlama ima malo više posla, ali zato je Brzo & Fino umak od vanilije već spreman, potrebno ga je samo podgrijati prije posluživanja!
Saznaj više