VAŠ UPIT {{ query }} IMA {{ result.length }} REZULTATA
Recept - Predjelo
Krekeri s Ribancem i maslinovim uljem
Jednostavni krekeri od tek nekoliko sastojaka brzo su i fino rješenje za svako druženje. Ako tražite recepte za najluđu noć u godini koje možete pripremiti pet do 12, na pravom ste mjestu!
Sastojci
-
100 g
glatkog brašna
-
35 g
sitno naribanog President Ribanca
-
1/2 žličice
soli
-
1/2 žličice
ružmarina
-
1/4 žličice
svježe mljevenog papra
-
1/4 žličice
praška za pecivo
-
15 ml
maslinovog ulja
-
15 ml
hladne vode
-
Pomiješajte brašno, naribani sir, sol, ružmarin, papar i prašak za pecivo.
-
Ubacite sve u multipraktik pa dodajte maslinovo ulje i vodu.
-
Dobro sve izmiješajte dok se sastojci ne pretvore u mrvičastu smjesu.
-
Prebacite smjesu na radnu plohu pa rukama umijesite čvrsto tijesto.
-
Tijesto stavite na list papira za pečenje pa ga tanko razvaljajte (2-3 mm).
-
Razvaljano tijesto nazubljenim rezačem narežite na kvadratiće – krekere.
-
Krekere malo nabodite vilicom, prebacite na lim za pečenje i pecite u pećnici zagrijanoj na 180 stupnjeva 7 minuta.
-
Pečene krekere izvadite iz pećnice da se dobro ohlade pa ih poslužite uz nareske i namaze po želji.
Najnoviji recepti
Pogledaj sve recepte-
Recept
Mliječni kolač s umakom od čokolade
Tajna ovog nevjerojatno mekanog i sočnog kolača je u kipućem mlijeku - upravo ta mala promjena čini ga prozračnim i jako ukusnim. Kolač možete poslužiti samo posipan šećerom u prahu, ali izvrstan je i uz umak od čokolade ili voćne namaze.
Saznaj više -
Recept
Zapečeni grah sa Salakisom
Kad se temperature približe nuli, malo toga prija kao dobar tanjur graha. Posebno je ukusan zapečeni grah u kremastom umaku, a dodatak President Salakisa daje mu posve novu dimenziju.
Saznaj više -
Recept
Zobena kaša s okusom torte od mrkve
Zobene pahuljice mnogima su omiljeni doručak, a mi vam predlažemo da ih pripremite na malo drugačiji način - uz mrkvu, bademe i Zagrebački sir. Baš ova kombinacija neodoljivo podsjeća na omiljeni kolač od mrkve.
Saznaj više -
Recept
Germknedle s pekmezom od šljiva i umakom od vanilije
Germknedle nisu rezervirane samo za adventske festivale i skijaške destinacije – donosimo recept uz koji ćete savršeno mekane i ukusne germknedle moći pripremiti kod kuće. Kao i sa svakim dizanim tijestom, s germknedlama ima malo više posla, ali zato je Brzo & Fino umak od vanilije već spreman, potrebno ga je samo podgrijati prije posluživanja!
Saznaj više