VAŠ UPIT {{ query }} IMA {{ result.length }} REZULTATA
Salakis je sjajan dodatak gotovo svim vrstama povrća, pa ni proljetna perjanica šparoga nije iznimka. Bez obzira na malo sastojaka, ova je salata prava paleta okusa i tekstura.
Sastojci
-
vezica
šparoga
-
100 g
Salakisa
-
50 g
badema
-
žlica
maslinova ulja
-
malo
soli i papra
-
po želji
rotkvice i listići komorača
-
Šparogama odrežite tvrde donje dijelove, operite ih i posušite.
-
Začinite ih maslinovim uljem, solju i paprom pa grilajte sa svih strana na dobro ugrijanoj tavi dok ne omekšaju i dobiju lijepu boju, odnosno tragove od grill-tave. Šparoge možete pripremati i na roštilju na laganoj vatri.
-
Pripremljenim šparogama dodajte razmrvljeni Salakis, nasjeckane bademe te po želji i tanko narezane rotkvice i listiće svježeg komorača.
-
Poslužite kao predjelo ili prilog, a upotpunite li je poširanim ili kuhanim jajima, ova će salata funkcionirati kao samostalno jelo.
Recept: Kužinica
VEZANI PROIZVODI
POGLEDAJ SVE PROIZVODENajnoviji recepti
Pogledaj sve recepte-
Recept
Tramezzini s mramornom goudom
Tramezzini su mali, trokutasti talijanski sendviči. Mogu se nadijevati svime što biste i inače stavili u sendvič, a mi smo ovog puta, između ostalog, izabrali okusom i izgledom atraktivnu mramornu goudu.
Saznaj više -
Recept
Tjestenina s graškom i dimljenim lososom
Kada vam treba brzo i fino rješenje za ručak s ovim receptom nećete pogriješiti. Osim s tjesteninom, isprobajte ga i s njokima!
Saznaj više -
Recept
Pureće okruglice punjene mladim kajmakom
Probajte laganiju verziju mesnih okruglica! Pripremljene su od fino mljevene puretine, nadjevene kajmakom za ekstra sočnost i pečene u pećnici. Poslužene uz pire ili jednostavno kuhano povrće odlične su za obiteljski ručak.
Saznaj više -
Recept
Domaći puding od vanilije i čokolade bez laktoze
Nema jednostavnijeg deserta od domaćeg pudinga. Za pripremu će vam trebati svega nekoliko sastojaka i petnaestak minuta, a ako ga pravite s novim mlijekom Lagano jutro s 3,8 % mm, bit će bez laktoze, ali punog mliječnog okusa!
Saznaj više