VAŠ UPIT {{ query }} IMA {{ result.length }} REZULTATA
Recept - Desert
Granola sa SenSia natur jogurtom
Naš omiljeni recept za domaću granolu jednostavan je i brz. Osnova su mu zobene pahuljice, a ostale sastojke možete prilagoditi svojem ukusu i tako svaki put napraviti drugačiju kombinaciju. Nakon što isprobate ovu domaću granolu, zaboravit ćete na sve kupovne verzije.
Sastojci
Za granolu
-
270 g
zobenih pahuljica
-
50 g
badema, grubo narezanih
-
50 g
lješnjaka, grubo narezanih
-
50 g
oraha, grubo narezanih
-
50 g
suhih marelica, grubo narezanih
-
50 g
grožđica
-
15 g
sezama
-
15 g
bučinih golica
-
15 g
sjemenki suncokreta
-
2 žlice
ribanog kokosa
-
1 žličica
cimeta
-
Prstohvat
soli
-
100 ml
soka od jabuke
-
60 ml
kokosova ulja, otopljenog
-
80 ml
javorova sirupa ili meda
Za posluživanje
-
250 g
SenSie natur
-
Po želji
svježe voće
-
U velikoj zdjeli pomiješajte zobene pahuljice, bademe, lješnjake, orahe, marelice, grožđice i sve sjemenke.
-
Dodajte kokos, cimet i sol pa sve prelijte sokom od jabuke, kokosovim uljem i javorovim sirupom.
Sve dobro promiješajte kako bi se svi sastojci proželi. -
Veliki lim obložite papirom za pečenje pa na njega prebacite mješavinu - granolu, poravnajte sve i pecite u pećnici zagrijanoj na 150 stupnjeva oko 30 minuta.
-
Tijekom pečenja povremeno sve malo promiješajte kako bi se ravnomjerno peklo.
-
Pečenu granolu ohladite i pospremite u teglu.
-
Servirajte je za doručak uz SenSia natur jogurt i voće po želji.
VEZANI PROIZVODI
POGLEDAJ SVE PROIZVODENajnoviji recepti
Pogledaj sve recepte-
Recept
Khachapuri
Khachapuri je tradicionalno gruzijsko jelo od dizanog tijesta nadjevenog sirom, često nazivan gruzijskom pizzom. Kao i svaki tradicionalni recept, i ovaj ima mnoge inačice, ali sir je uvijek neizostavan sastojak – naš Podravec savršeno se uklopio.
Saznaj više -
Recept
Pahuljasta torta od Dukatosa
Tekstura ove torte lagana je poput oblaka, a okus vrlo nježan i osvježavajući. Za dodatnu dimenziju okusa poslužite je uz umak od malina ili drugog voća po želji.
Saznaj više -
Recept
Flapjacks – zobene pločice sa sirom i sjemenkama
Flapjacks su tradicionalne engleske pločice od zobenih pahuljica, obogaćene orašastim plodovima i sjemenkama. Iako se najčešće pripremaju u slatkoj verziji, jako je ukusna i slana inačica za koju vam donosimo recept. Ovako pripremljene zobene pločice odlične su kao užina, jednostavno ih je ponijeti na izlete i putovanja, a bit će i ukusan dodatak plati s narescima.
Saznaj više -
Recept
Medaljoni lungića u umaku od tri papra s pireom od buče
Lungić je odličan odabir za brzi ručak, a uz dodatak Brzo & Fino umaka s okusom tri papra za čas ćete ga transformirati u jako fino jelo. Poslužite ga uz kremasti pire od buče i zeleno povrće.
Saznaj više