VAŠ UPIT {{ query }} IMA {{ result.length }} REZULTATA
Recept - Desert
Granola sa SenSia natur jogurtom
Naš omiljeni recept za domaću granolu jednostavan je i brz. Osnova su mu zobene pahuljice, a ostale sastojke možete prilagoditi svojem ukusu i tako svaki put napraviti drugačiju kombinaciju. Nakon što isprobate ovu domaću granolu, zaboravit ćete na sve kupovne verzije.
Sastojci
Za granolu
-
270 g
zobenih pahuljica
-
50 g
badema, grubo narezanih
-
50 g
lješnjaka, grubo narezanih
-
50 g
oraha, grubo narezanih
-
50 g
suhih marelica, grubo narezanih
-
50 g
grožđica
-
15 g
sezama
-
15 g
bučinih golica
-
15 g
sjemenki suncokreta
-
2 žlice
ribanog kokosa
-
1 žličica
cimeta
-
Prstohvat
soli
-
100 ml
soka od jabuke
-
60 ml
kokosova ulja, otopljenog
-
80 ml
javorova sirupa ili meda
Za posluživanje
-
250 g
SenSie natur
-
Po želji
svježe voće
-
U velikoj zdjeli pomiješajte zobene pahuljice, bademe, lješnjake, orahe, marelice, grožđice i sve sjemenke.
-
Dodajte kokos, cimet i sol pa sve prelijte sokom od jabuke, kokosovim uljem i javorovim sirupom.
Sve dobro promiješajte kako bi se svi sastojci proželi. -
Veliki lim obložite papirom za pečenje pa na njega prebacite mješavinu - granolu, poravnajte sve i pecite u pećnici zagrijanoj na 150 stupnjeva oko 30 minuta.
-
Tijekom pečenja povremeno sve malo promiješajte kako bi se ravnomjerno peklo.
-
Pečenu granolu ohladite i pospremite u teglu.
-
Servirajte je za doručak uz SenSia natur jogurt i voće po želji.
VEZANI PROIZVODI
POGLEDAJ SVE PROIZVODENajnoviji recepti
Pogledaj sve recepte-
Recept
Galette sa sezonskim voćem
Saznaj više -
Recept
Marinirana mini mozzarella
Blagi okus mozzarelle nadogradili smo začinima i dobili fini snack koji se može jesti sam ili kao dodatak salatama i sirnim platama.
Saznaj više -
Recept
Semifreddo s vrhnjem i malinama
Semifreddo je ledeni desert, nešto između sladoleda i moussea. Otud mu i ime, koje u prijevodu znači polusmrznuto. Ovaj desert tradicionalno se priprema s jajima, ali za još jednostavniju i bržu verziju pripremili smo ga samo s kremastim Brzo & Fino vrhnjima uz dodatak malina.
Saznaj više -
Recept
Kolač od Zagrebačkog sira bez laktoze i trešanja
Ovaj jednostavni kolač s trešnjama nevjerojatno je pjenast, lagan i ukusan. Radi se od President Zagrebačkog sira bez laktoze, potpuno je bez brašna, a zaslađen je s tek malo kokosovog šećera, pa se njime mogu počastiti i oni kojima određene namirnice inače smetaju.
Saznaj više