VAŠ UPIT {{ query }} IMA {{ result.length }} REZULTATA
Rajčice, bosiljak i mažuran ovoj fritaja daju okus i miris ljeta, Galbani ricotta daje joj posebnu svježinu, a to što se peče u pećnici i što je brzo gotova čini je idealnim jelom za bezbrižne ljetne dane.
Sastojci
-
2
jaja
-
125 g
Galbani ricotte
-
1 žlica
Sirela Ribanca
-
1
velika rajčica
-
5 listova
svježeg bosiljka (ili 1 žličica suhog)
-
1 žličica
mažurana
-
1
manji ljubičasti luk
-
2 žlice
maslinova ulja
-
Malo
soli i papra
-
Zagrijte pećnicu na 180 stupnjeva.
-
Kratko prodinstajte narezani luk na maslinovu ulju.
-
Jaja izradite pjenjačom i dodajte im ricottu. Promiješajte dok ne dobijete ujednačenu smjesu.
-
U smjesu od jaja i ricotte dodajte nasjeckani bosiljak, mažuran, sol i papar. Promiješajte.
-
smjesu izlijte na prodinstani luk i pospite Ribancem.
-
Po vrhu poslažite na ploške narezanu rajčicu.
-
Pecite u pećnici 15 minuta.
Recept: Tasty business
VEZANI PROIZVODI
POGLEDAJ SVE PROIZVODENajnoviji recepti
Pogledaj sve recepte-
Recept
Mliječni kolač s umakom od čokolade
Tajna ovog nevjerojatno mekanog i sočnog kolača je u kipućem mlijeku - upravo ta mala promjena čini ga prozračnim i jako ukusnim. Kolač možete poslužiti samo posipan šećerom u prahu, ali izvrstan je i uz umak od čokolade ili voćne namaze.
Saznaj više -
Recept
Zapečeni grah sa Salakisom
Kad se temperature približe nuli, malo toga prija kao dobar tanjur graha. Posebno je ukusan zapečeni grah u kremastom umaku, a dodatak President Salakisa daje mu posve novu dimenziju.
Saznaj više -
Recept
Zobena kaša s okusom torte od mrkve
Zobene pahuljice mnogima su omiljeni doručak, a mi vam predlažemo da ih pripremite na malo drugačiji način - uz mrkvu, bademe i Zagrebački sir. Baš ova kombinacija neodoljivo podsjeća na omiljeni kolač od mrkve.
Saznaj više -
Recept
Germknedle s pekmezom od šljiva i umakom od vanilije
Germknedle nisu rezervirane samo za adventske festivale i skijaške destinacije – donosimo recept uz koji ćete savršeno mekane i ukusne germknedle moći pripremiti kod kuće. Kao i sa svakim dizanim tijestom, s germknedlama ima malo više posla, ali zato je Brzo & Fino umak od vanilije već spreman, potrebno ga je samo podgrijati prije posluživanja!
Saznaj više