VAŠ UPIT {{ query }} IMA {{ result.length }} REZULTATA
President Salakis ne pojavljuje se samo u šarenim ljetnim salatama. Iznenadite svoje nepce ovom ukusnom kombinacijom koju ću podjednako obožavati i odrasli i djeca.
Sastojci
Za 4 osobe
-
300g
svježeg lososa
-
1
jaje
-
1/2 šalice
krušnih mrvica
-
120g
President Salakisa
-
1/2
limuna (sok i korica)
-
po želji
sol i papar
-
nekoliko
grančica peršina
Za prilog Cole slaw salata:
-
100g
ribanog mladog kupusa
-
50g
ribane mrkve
-
2 žlice
senfa
-
2 žlice
majoneze
-
1/2
limuna (sok i korica)
-
4 žlice
Brzo & Fino kiselog vrhnja
KULINARSKI SAVJET: Umjesto lososa možete koristi smrznuti filet oslića ili bakalara. Za još bolji okus burgere ispecite na roštilju.
-
Losos kratko skuhajte u posoljenoj vodi, ocjedite i ostavite da se ohladi.
-
U zdjeli pomiješajte jaje, krušne mrvice, koricu od limuna i limunov sok, nasjeckani peršin, izmrvljene komadiće President Salakis te dodajte natrgano ohlađeno meso lososa. Začinite solju i paprom te oblikujte burgere.
-
Burgere pecite u tavi na toplom ulju.
-
Poslužite ih u pecivu uz salatu.
Recept: Ave Dulcis
Najnoviji recepti
Pogledaj sve recepte-
Recept
Fritule s ricottom
Pahuljaste fritule s ricottom talijanska su verzija svima drage slastice.
Saznaj više
Pripremaju se brzo i jednostavno, a uz malo limoncella i limunove korice postaju prave mirisne bombice kojima je teško odoljeti. -
Recept
Pirjane prokulice s Bjelovarskim slanim sirom
Unesite malo boje u zimske dane uz prokulice i Bjelovarski slani sir. Ovaj jednostavni recept odličan je način za uživanje u ovom zdravom zimskom povrću.
Saznaj više -
Recept
Hrskavi pileći štapići iz pećnice
Panirani štapići mogu se pripremiti i u varijanti bez prženja u dubokom ulju – u pećnici. Jednako su neodoljivi i hrskavi, osobito kad se posluže uz umak od Brzo & Fino kiselog vrhnja!
Saznaj više -
Recept
Pečeni filet lososa u umaku od slanog maslaca i vrhnja
Brzo i slasno jelo začinjeno bogatim umakom s maslacem s morskom soli.
Saznaj više