VAŠ UPIT {{ query }} IMA {{ result.length }} REZULTATA
President Salakis ne pojavljuje se samo u šarenim ljetnim salatama. Iznenadite svoje nepce ovom ukusnom kombinacijom koju ću podjednako obožavati i odrasli i djeca.
Sastojci
Za 4 osobe
-
300g
svježeg lososa
-
1
jaje
-
1/2 šalice
krušnih mrvica
-
120g
President Salakisa
-
1/2
limuna (sok i korica)
-
po želji
sol i papar
-
nekoliko
grančica peršina
Za prilog Cole slaw salata:
-
100g
ribanog mladog kupusa
-
50g
ribane mrkve
-
2 žlice
senfa
-
2 žlice
majoneze
-
1/2
limuna (sok i korica)
-
4 žlice
Brzo & Fino kiselog vrhnja
KULINARSKI SAVJET: Umjesto lososa možete koristi smrznuti filet oslića ili bakalara. Za još bolji okus burgere ispecite na roštilju.
-
Losos kratko skuhajte u posoljenoj vodi, ocjedite i ostavite da se ohladi.
-
U zdjeli pomiješajte jaje, krušne mrvice, koricu od limuna i limunov sok, nasjeckani peršin, izmrvljene komadiće President Salakis te dodajte natrgano ohlađeno meso lososa. Začinite solju i paprom te oblikujte burgere.
-
Burgere pecite u tavi na toplom ulju.
-
Poslužite ih u pecivu uz salatu.
Recept: Ave Dulcis
Najnoviji recepti
Pogledaj sve recepte-
Recept
Penne alla vodka s mozzarellom
Penne s votkom jelo je talijansko-američke kuhinje koje je veliku popularnost steklo osamdesetih godina prošlog stoljeća. Mi smo ga osvježili Galbani mozzarellom jer sve je bolje sa sirom! Rezultat je jelo jednostavno za pripremu, kremasto i prepuno okusa, pa je odlično rješenje za brze obroke u tjednu.
Saznaj više -
Recept
Salata sa Salakis slanim sirom, kus-kusom i povrćem
Zahvaljujući čvrstoj teksturi i slanosti, Salakis slani sir zaokružit će svaku salatu i transformirati je u jako fin obrok. Isprobajte ga i u ovoj kombinaciji s kus-kusom i povrćem!
Saznaj više -
Recept
Ekleri s jagodama
Mirisne i ukusne domaće jagode kao stvorene su za lagane i kremaste deserte – isprobajte ih i u eklerima!
Saznaj više -
Recept
Hrskave rolice s ricottom i umakom od rajčica
Jednostavne rolice od vučenog tijesta punjene ricottom odlična su slana grickalica koju možete poslužiti kao predjelo ili jednostavan gablec. Poslužite ih uz pikantni umak od rajčica ili salatu pa uživajte u hrskavoj i slasnoj poslastici.
Saznaj više