VAŠ UPIT {{ query }} IMA {{ result.length }} REZULTATA
Nenajavljeni gosti? Nema brige. Složite male zalogaje s Galbani mozzarellinama koje se izvrsno ljube s ljetnim povrćem, ali i s voćem.
Sastojci
-
250 g
Galbani mozzarellina
-
15 dkg
pršuta
-
15 dkg
čajne salame
-
stručak
svježeg bosiljka
-
8
većih smokava
-
8-9
cherry rajčica
-
po potrebi
čačkalica
-
Rajčice i smokve narežite na polovice.
-
Na čačkalicu nižite redom: rajčicu, mozzarellinu i listić čajne salame koji prethodno preklopite. Na drugu slažite list pršuta, koji prethodno zarolajte, smokvu, mozzarellinu te cijeli list svježeg bosiljka.
-
Zalogaje složite na oval i posipajte maslinovim uljem te sitno sjeckanim listićima svježeg bosiljka.
Recept: Matea Pejić
Najnoviji recepti
Pogledaj sve recepte-
Recept
Mliječni kolač s umakom od čokolade
Tajna ovog nevjerojatno mekanog i sočnog kolača je u kipućem mlijeku - upravo ta mala promjena čini ga prozračnim i jako ukusnim. Kolač možete poslužiti samo posipan šećerom u prahu, ali izvrstan je i uz umak od čokolade ili voćne namaze.
Saznaj više -
Recept
Zapečeni grah sa Salakisom
Kad se temperature približe nuli, malo toga prija kao dobar tanjur graha. Posebno je ukusan zapečeni grah u kremastom umaku, a dodatak President Salakisa daje mu posve novu dimenziju.
Saznaj više -
Recept
Zobena kaša s okusom torte od mrkve
Zobene pahuljice mnogima su omiljeni doručak, a mi vam predlažemo da ih pripremite na malo drugačiji način - uz mrkvu, bademe i Zagrebački sir. Baš ova kombinacija neodoljivo podsjeća na omiljeni kolač od mrkve.
Saznaj više -
Recept
Germknedle s pekmezom od šljiva i umakom od vanilije
Germknedle nisu rezervirane samo za adventske festivale i skijaške destinacije – donosimo recept uz koji ćete savršeno mekane i ukusne germknedle moći pripremiti kod kuće. Kao i sa svakim dizanim tijestom, s germknedlama ima malo više posla, ali zato je Brzo & Fino umak od vanilije već spreman, potrebno ga je samo podgrijati prije posluživanja!
Saznaj više