VAŠ UPIT {{ query }} IMA {{ result.length }} REZULTATA
Bruschetta, mali svestrani zalogaj i veliki talijanski klasik! Bruschette možemo poslužiti u raznim prigodama, odlično su predjelo, ali i savršeno malo jelo idealno za veća druženja.
Sastojci
-
1
kruh
-
1dl
maslinovog ulja
-
1 češanj
češnjaka
-
15-ak
mini rajčica
-
100g
pršuta
-
125g
Galbani mozzarelle di bufala
-
nekoliko
svježih listića bosiljka
-
po želji
svježe mljevenog papra
Ovi zapečeni kruščići mogu se nadjevati raznim nadjevima, samo pustite mašti na volju i guštajte.
Ove bruschette složene su po uzoru na popularnu Caprese salatu, nadjev se sastoji od malenih zrelih rajčica, fine Galbani mozzarelle od bivoljeg mlijeka i svježeg bosiljka, a sve uz malo pršuta.
-
Kruh narežite ukoso, svaku krišku lagano pokapajte maslinovim uljem i zapecite na grill tavi (kratko, da dobiju boju s obje strane).
-
Kruh natrljajte češnjakom pa na svaki komad stavite malo pršuta, rajčice narezane na tanje ploške i lagano natrgane komadiće mozzarelle od bivoljeg mlijeka.
-
Dodajte svježe listiće bosiljka, malo popaprite i po potrebi posolite. Po želji bruschette možete na kraju lagano preliti maslinovim uljem ili aceto balsamicom, a možete ih zaljutiti sitno nasjeckanim čili papričicama.
Recept: COOKam i guštam
VEZANI PROIZVODI
POGLEDAJ SVE PROIZVODENajnoviji recepti
Pogledaj sve recepte-
Recept
Mliječni kolač s umakom od čokolade
Tajna ovog nevjerojatno mekanog i sočnog kolača je u kipućem mlijeku - upravo ta mala promjena čini ga prozračnim i jako ukusnim. Kolač možete poslužiti samo posipan šećerom u prahu, ali izvrstan je i uz umak od čokolade ili voćne namaze.
Saznaj više -
Recept
Zapečeni grah sa Salakisom
Kad se temperature približe nuli, malo toga prija kao dobar tanjur graha. Posebno je ukusan zapečeni grah u kremastom umaku, a dodatak President Salakisa daje mu posve novu dimenziju.
Saznaj više -
Recept
Zobena kaša s okusom torte od mrkve
Zobene pahuljice mnogima su omiljeni doručak, a mi vam predlažemo da ih pripremite na malo drugačiji način - uz mrkvu, bademe i Zagrebački sir. Baš ova kombinacija neodoljivo podsjeća na omiljeni kolač od mrkve.
Saznaj više -
Recept
Germknedle s pekmezom od šljiva i umakom od vanilije
Germknedle nisu rezervirane samo za adventske festivale i skijaške destinacije – donosimo recept uz koji ćete savršeno mekane i ukusne germknedle moći pripremiti kod kuće. Kao i sa svakim dizanim tijestom, s germknedlama ima malo više posla, ali zato je Brzo & Fino umak od vanilije već spreman, potrebno ga je samo podgrijati prije posluživanja!
Saznaj više