VAŠ UPIT {{ query }} IMA {{ result.length }} REZULTATA
Recept - Predjelo
Bruschette s Galbani mozzarellom di bufala, inćunima i salatom
Zaboravite na bilo kakvo kuhanje jer je nježna i aromatična Galbani mozzarella di bufula najbolja kad se jede svježa! Upravo zbog toga idealna je za lagane ljetne obroke kao što su salate, sendviči ili ove hrskave i ukusne bruschette.
Sastojci
-
10 kriški
kruha sa sjemenkama
-
2 žlice
maslinovog ulja
-
2 - 3 režnja
češnjaka
-
100 g
miješanih maldih zelenih salata (špinat, blitvam rikula...)
-
50 g
slanih inćuna
-
Po ukusu
svježe mljeveni papar
-
250 g
Galbani mozzarelle di late di bufala
-
Kriške kruha složite na lim koji ste obložili papirom za pečenje.
-
Prelijte ih maslinovim uljem i u pećnici zagrijanoj na 200 stupnjeva pecite 10 minuta ili dok ne postanu zlatne i hrskave.
-
Pečene kriške izvadite iz pećnice i svaku natrljajte režnjevima češnjaka.
-
Na ovako pripremljene kriške rasporedite mlade salate.
-
Mozzarellu ocijedite i narežite na ploške.
-
Složite ih na kriške kruha sa salatom pa na svaku još stavite i jedan inćun.
-
Na kraju sve još malo posipajte svježe mljevenim paprom i odmah poslužite.
VEZANI PROIZVODI
POGLEDAJ SVE PROIZVODENajnoviji recepti
Pogledaj sve recepte-
Recept
Pečeni krumpir nadjeven kajmakom
Pole pečenog krumpira fine su same po sebi, ali dodatak kajmaka i sira transformira ih u zalogaje kojima ćete teško odoljeti.
Saznaj više -
Recept
Khachapuri
Khachapuri je tradicionalno gruzijsko jelo od dizanog tijesta nadjevenog sirom, često nazivan gruzijskom pizzom. Kao i svaki tradicionalni recept, i ovaj ima mnoge inačice, ali sir je uvijek neizostavan sastojak – naš Podravec savršeno se uklopio.
Saznaj više -
Recept
Pahuljasta torta od Dukatosa
Tekstura ove torte lagana je poput oblaka, a okus vrlo nježan i osvježavajući. Za dodatnu dimenziju okusa poslužite je uz umak od malina ili drugog voća po želji.
Saznaj više -
Recept
Flapjacks – zobene pločice sa sirom i sjemenkama
Flapjacks su tradicionalne engleske pločice od zobenih pahuljica, obogaćene orašastim plodovima i sjemenkama. Iako se najčešće pripremaju u slatkoj verziji, jako je ukusna i slana inačica za koju vam donosimo recept. Ovako pripremljene zobene pločice odlične su kao užina, jednostavno ih je ponijeti na izlete i putovanja, a bit će i ukusan dodatak plati s narescima.
Saznaj više