VAŠ UPIT {{ query }} IMA {{ result.length }} REZULTATA
Izvrsna ideja kako iskoristiti peciva ili kruh od prethodnog dana. Ove barkice hrskave površine i kremastog punjenja obožavat će i veliki i mali.
Sastojci
-
4
peciva
-
50 g
pancete
-
2
mlada luka
-
5
šampinjona
-
1/4
crvene paprike
-
3
jaja
-
70 g
Sirela Goude
-
50 ml
Brzo & Fino vrhnja za kuhanje
-
2 žlice
maslinovog ulja
KULINARSKI SAVJET: Na ovaj način možete puniti i baguette za veća druženja.
-
Izdubite peciva.
-
Pancetu, papriku, šampinjone i mladi luk narežite na kockice i lagano popržite na maslinovom ulju.
-
U zdjelici umutite jaja s Brzo & Fino vrhnjem za kuhanje, začinite po ukusu pa dodajte prženo povrće i pancetu. Na kraju dodajte 50 g naribane Sirela goude.
-
Smjesom punite peciva, a po vrhu pospite preostalim sirom.
-
Pecite u zagrijanoj pećnici 15-ak minuta.
-
Poslužite uz salatu.
Recept: Ave Dulcis
VEZANI PROIZVODI
POGLEDAJ SVE PROIZVODENajnoviji recepti
Pogledaj sve recepte-
Recept
Mliječni kolač s umakom od čokolade
Tajna ovog nevjerojatno mekanog i sočnog kolača je u kipućem mlijeku - upravo ta mala promjena čini ga prozračnim i jako ukusnim. Kolač možete poslužiti samo posipan šećerom u prahu, ali izvrstan je i uz umak od čokolade ili voćne namaze.
Saznaj više -
Recept
Zapečeni grah sa Salakisom
Kad se temperature približe nuli, malo toga prija kao dobar tanjur graha. Posebno je ukusan zapečeni grah u kremastom umaku, a dodatak President Salakisa daje mu posve novu dimenziju.
Saznaj više -
Recept
Zobena kaša s okusom torte od mrkve
Zobene pahuljice mnogima su omiljeni doručak, a mi vam predlažemo da ih pripremite na malo drugačiji način - uz mrkvu, bademe i Zagrebački sir. Baš ova kombinacija neodoljivo podsjeća na omiljeni kolač od mrkve.
Saznaj više -
Recept
Germknedle s pekmezom od šljiva i umakom od vanilije
Germknedle nisu rezervirane samo za adventske festivale i skijaške destinacije – donosimo recept uz koji ćete savršeno mekane i ukusne germknedle moći pripremiti kod kuće. Kao i sa svakim dizanim tijestom, s germknedlama ima malo više posla, ali zato je Brzo & Fino umak od vanilije već spreman, potrebno ga je samo podgrijati prije posluživanja!
Saznaj više