VAŠ UPIT {{ query }} IMA {{ result.length }} REZULTATA
Izvrsna ideja kako iskoristiti peciva ili kruh od prethodnog dana. Ove barkice hrskave površine i kremastog punjenja obožavat će i veliki i mali.
Sastojci
-
4
peciva
-
50 g
pancete
-
2
mlada luka
-
5
šampinjona
-
1/4
crvene paprike
-
3
jaja
-
70 g
Sirela Goude
-
50 ml
Brzo & Fino vrhnja za kuhanje
-
2 žlice
maslinovog ulja
KULINARSKI SAVJET: Na ovaj način možete puniti i baguette za veća druženja.
-
Izdubite peciva.
-
Pancetu, papriku, šampinjone i mladi luk narežite na kockice i lagano popržite na maslinovom ulju.
-
U zdjelici umutite jaja s Brzo & Fino vrhnjem za kuhanje, začinite po ukusu pa dodajte prženo povrće i pancetu. Na kraju dodajte 50 g naribane Sirela goude.
-
Smjesom punite peciva, a po vrhu pospite preostalim sirom.
-
Pecite u zagrijanoj pećnici 15-ak minuta.
-
Poslužite uz salatu.
Recept: Ave Dulcis
VEZANI PROIZVODI
POGLEDAJ SVE PROIZVODENajnoviji recepti
Pogledaj sve recepte-
Recept
Tramezzini s mramornom goudom
Tramezzini su mali, trokutasti talijanski sendviči. Mogu se nadijevati svime što biste i inače stavili u sendvič, a mi smo ovog puta, između ostalog, izabrali okusom i izgledom atraktivnu mramornu goudu.
Saznaj više -
Recept
Tjestenina s graškom i dimljenim lososom
Kada vam treba brzo i fino rješenje za ručak s ovim receptom nećete pogriješiti. Osim s tjesteninom, isprobajte ga i s njokima!
Saznaj više -
Recept
Pureće okruglice punjene mladim kajmakom
Probajte laganiju verziju mesnih okruglica! Pripremljene su od fino mljevene puretine, nadjevene kajmakom za ekstra sočnost i pečene u pećnici. Poslužene uz pire ili jednostavno kuhano povrće odlične su za obiteljski ručak.
Saznaj više -
Recept
Domaći puding od vanilije i čokolade bez laktoze
Nema jednostavnijeg deserta od domaćeg pudinga. Za pripremu će vam trebati svega nekoliko sastojaka i petnaestak minuta, a ako ga pravite s novim mlijekom Lagano jutro s 3,8 % mm, bit će bez laktoze, ali punog mliječnog okusa!
Saznaj više