VAŠ UPIT {{ query }} IMA {{ result.length }} REZULTATA
Galbani mozzarella bocconcini 200 g
Mozzarella - neizostavan dodatak talijanske kuhinje
Galbani mozzarella je meki masni kravlji sir, ujedno i jedan od najpoznatijih talijanskih sireva. Mozzarellu odlikuje svjež okus po mlijeku, vrlo blag i nježan, ali prepoznatljiv, s laganom kiselom notom. Osobito je omiljena u toplijem dijelu godine, uz svježe rajčice, prelivena dobrim maslinovim uljem i poslužena s nekoliko listića svježeg bosiljka.
Galbani mozzarella bocconcini - male kuglice izvorne mozzarelle nepresušna su inspiracija za pripremu bogatih salata, ali i idealni mali zalogaji uz samo malo rajčica i maslinova ulja.
Posebno je cijenjena Galbani mozzarella di latte di bufala, autentična svježa talijanska mozzarella proizvedena od 100-postotnog bivoljeg mlijeka. Cijenjena je zbog svoje elastičnosti, blago slankastog okusa i ukusne, kremaste unutrašnjosti, a često se naziva „kraljicom mediteranske kuhinje“.
Oni koji posebno paze na unos masnoća, a ne žele se odreći užitka u mozzarelli izabrat će Galbani mozzarellu light sa smanjenim udjelom mliječne masti.
Za gurmanske toast sendviče izaberite topljenu Galbani mozzarellu u listićima, a za nešto složenije kulinarske kreacije Galbani mozzarellu dry u praktičnom pakiranju bez vode, koje se može više puta otvarati i zatvarati.
Uz Galbani ribanu mozzarellu i mozzarellu u bloku, koje su idealne za pizze i lazanje kao i za rezanje i sendviče, probajte i Galbani buratu. Burata je puno mekša i masnija od obične mozzarelle, vrlo mekane kremaste unutrašnjosti, a osim u salatama i samostalno uz malo maslinova ulja i rajčice, u ovoj kremastoj mozzarelli se može uživati i namazanoj na kruh.
Galbani – okusi Italije!
Mozzarella Bocconcini · Meki punomasni sir-min. 45% mliječne masti u suhoj tvari
PROSJEČNE HRANJIVE VRIJEDNOSTI NA 100 G
-
Energija
935 kJ /225 kcal
-
Masti
17 g
-
od kojih zasićene masne kiseline
12 g
-
Ugljikohidrati
1,0 g
-
od kojih šećeri
0,5 g
-
Bjelančevine
17 g
-
Sol
0,70 g
Sastojci
pasterizirano punomasno mlijeko, sol, regulator kiselosti: limunska kiselina, sirilo.