Potrošači i zajednica

Zadrani pokazali koliko su fit na dva kotača

Ljubav prema vožnji bicikla drugu godinu za redom okupila male i velike Zadrane u utrci Dukat Fit i tri Dukatino utrke za djecu

Drugo zadarsko izdanje biciklističke utrke Dukat Fit i Dukatino utrke za djecu održano je u subotu 19. svibnja 2018. godine. Veliki i mali ljubitelji vožnje bicikla pokazali su svoje umijeće pedaliranja na području Borika, a najbržim natjecateljima u trima Dukatino utrkama za djecu te utrci Dukat Fit za odrasle dodijeljene su nagrade Dukata i sportskog partnera Decathlona. Ovogodišnja utrka održala se pod pokroviteljstvom Grada Zadra te ju je otvorio Ante Babić, zamjenik gradonačelnika, koji je i odvozio jedan krug oko Marine Borik.

Događanje je započelo trima Dukatino utrkama za djecu u kojima su oni najmlađi od 3 do 5 godina snage odmjerili na stazi dugoj 100 metara, dok su djeca od 6 do 8, odnosno od 9 do 12 godina biciklirali 1,2 kilometra. Odrasli natjecatelji vozili su četiri kruga po Boriku ukupne dužine 7,1 kilometar.

Prvo prošlogodišnje izdanje biciklističke utrke Dukat Fit i Dukatino utrke u Zadru dalo nam je vjetar u leđa i bilo glavnim motivom da i ove godine pokrenemo Zadrane svih uzrasta. Oni su još jednom pokazali koliko vole voziti bicikl te da kad si fit, zaista možeš sve, pa čak i pedalirati punih sedam kilometara“, izjavila je Kristina Klarić Rubčić, voditeljica Korporativnih komunikacija Dukata.

Nakon utrka sudionici su imali priliku osvježiti se proizvodima iz linije Dukat Fit i Dukatino.

Sedmo zagrebačko izdanje biciklističke utrke Dukat Fit održat će se već tradicionalno u rujnu na jezeru Jarun.

21.05.2018.

Zatvori