Potrošači i zajednica

Održana prva dalmatinska biciklistička utrka Dukat Fit

Zadrani pokazali koliko su fit na dva kotača. U utrci Dukat Fit i tri Dukatino utrke za djecu natjecali su se ljubitelji vožnje bicikla svih uzrasta.

Dukat je u Zadru 3. lipnja organizirao prvo dalmatinsko izdanje biciklističke utrke Dukat Fit. Na području zadarskog Borika umijeće pedaliranja pokazali su Zadrani svih uzrasta – od trogodišnje djece do iskusnih biciklista.

Nagrade Dukata i sportskog sponzora Decathlona dodijeljene su najbržim natjecateljima u tri Dukatino utrke za djecu te utrci Dukat Fit za odrasle. Dukat biciklističke utrke organizira već šest godina s ciljem promicanja fizičke aktivnosti i zdravih životnih navika te urbanog biciklizma kao ekološki prihvatljivog načina prijevoza.

„Nakon pet biciklističkih utrka održanih u Zagrebu veseli me što smo bicikliranje, kao jedan od najpopularnijih načina rekreacije, doveli i u Dalmaciju. Želja nam je bila potaknuti Zadrane da se i prije početka službene turističke sezone aktiviraju te provedu vrijeme s obitelji i prijateljima na otvorenom“, izjavila je Elena Wolsperger Dolezil, direktorica korporativnih komunikacija Dukata.

Događanje je započelo trima Dukatino utrkama za djecu u kojima su oni najmlađi od 3 do 5 godina snage odmjerili na stazi dugoj 100 metara, dok su djeca od 6 do 8, odnosno od 9 do 12 godina biciklirali 1,2 kilometra.

Odrasli natjecatelji vozili su četiri kruga po Boriku ukupne dužine 7,1 kilometara. Nakon utrka svi sudionici imali su priliku osvježiti se mliječnim proizvodima obogaćenim proteinima iz linije Dukat Fit, koji su posebno pogodni za konzumaciju kod pojačane fizičke aktivnosti. N

Novo izdanje biciklističke utrke Dukat Fit održat će se u rujnu na zagrebačkom jezeru Jarun.

Rezultati Dukatino utrke

Rezultati Dukat Fit utrke

03.06.2017.

Zatvori