Potrošači i zajednica

Kreativni likovni natječaj "Ja volim mlijeko"

Drugu godinu zaredom Dukat raspisuje kreativni likovni natječaj “Ja volim mlijeko“ za učenike od prvog do četvrtog razreda osnovnih škola diljem Hrvatske.

Edukacija učenika o važnosti pravilne i uravnotežene prehrane te poticanje likovnog izražavanja i stvaralaštva ciljevi su likovnog natječaja "Ja volim mlijeko", na kojemu je prošle godine sudjelovalo 1.852 učenika iz više od 250 škola diljem Hrvatske.

Natječaj "Ja volim mlijeko" traje od 6. svibnja do 14. lipnja 2013. godine, a ovogodišnja je tema natječaja "Zašto je dobro piti mlijeko?".

Kako bi učitelji razredne nastave učenicima približili temu te ih istovremeno educirali o važnosti mlijeka u svakodnevnoj prehrani, ove smo godine pripremili i edukativnu brošuru "Zašto je dobro piti mlijeko?" koju možete preuzeti u nastavku.

Dvanaest će najkreativnijih radova biti nagrađeno vrijednim biciklima i predstavljeno na izložbi radova u Muzeju suvremene umjetnosti Zagreb, na dan obilježavanja Svjetskog dana školskog mlijeka, 25. rujna 2013. godine.

09.05.2013.