Potrošači i zajednica

Donacijom od 500.000 kuna nastavljamo pomagati stanovnicima Banovine

Kako bi stanovnicima Sisačko-moslavačke županije pomogao u suočavanju s posljedicama nedavnih razornih potresa, Dukat je donirao 500.000 kuna na posebni račun državnog proračuna. Ovom donacijom Dukat nastavlja s kontinuiranim akcijama solidarnosti te daje doprinos bržoj obnovi stradalog područja.

S obzirom na iznimno tešku situaciju u kojoj se nalaze građani Petrinje, Siska, Gline i okolnih mjesta, iz Dukata od prvih dana od potresa stanovnicima pogođenih područja stižu redovne donacije prehrambenih proizvoda, a Dukatovim kooperantima donacije stočne hrane i zaštitnih folija za sanaciju oštećenih stambenih i gospodarskih objekata.

Također, kako bi se stanovnici Sisačko-moslavačke županije čim prije vratili u svoje domove Dukat najavljuje i pokretanje posebnog društveno odgovornog projekta kojim će kroz duže razdoblje pomagati građanima pogođenima potresom i skretati pažnju javnosti na važnost dugoročne pomoći i solidarnosti.

Podsjećamo, Dukat je i odmah nakon zagrebačkog potresa uspostavio izvanredne donacije prema Caritasu Zagrebačke nadbiskupije te Studentskom domu Cvjetno naselje kojima je redovito opskrbljivao tamošnju kuhinju svojim proizvodima sve vrijeme dok su ondje boravili Zagrepčani čiji su domovi bili neuporabljivi.

28.1.2021.