Vijesti

Uživajte u osvježavajućim voćnim jogurtima bez dodanog šećera

Dukat voćni jogurti bez dodanog šećera od sada i u bočici i u dva nova okusa  

Mlada obitelj Dukat voćnih jogurta bez dodanog šećera proširena je novim članovima u tekućem izdanju. Uz prvijence - voćne jogurte bez dodanog šećera u čašici - sada možete uživati u dva nova voćna jogurta bez dodanog šećera i iz bočice!    
 
Novi Dukat voćni jogurti spoj su svježeg jogurta i sočnog voća, a nemaju dodanog šećera. Sadrže samo prirodno prisutne šećere iz voća i mlijeka pa su savršeni međuobrok ili desert za sve koje nastoje smanjiti unos šećera, a ljubitelji su ukusnih voćnih okusa.
 
S nježnom slatko-kiselom notom, Dukat voćni jogurti bez dodanog šećera hranjivo su osvježenje „s nogu“ u bilo koje doba dana.
 
Novi Dukat voćni jogurti bez dodanog šećera u bočici od 330 grama dolaze u dva neodoljiva okusa: slatki trio spaja okuse jabuke, maline i jagode, dok bobica spoj uz jabuku, kombinira kupinu i borovnicu.
 
Linija Dukat voćnih jogurta bez dodanog šećera odgovor je Dukata na potrebe potrošača koji danas sve više traže jednostavne i prirodne proizvode i slijede trendove zdrave prehrane.
29.6.2020.