Vijesti

U prodaji najzabavnija pakiranja Dukat trajnog mlijeka

Najzabavnija pakiranja mlijeka s crtežima Maxa, Nee, Magdalene i Lare mast have su svakog hladnjaka i stola u karanteni. 

Posebno izdanje Dukat trajnog mlijeka, čija pakiranja krase crteži pobjednika 8. likovnog natječaja „VOLIM MLIJEKO!“, stiglo je u trgovine diljem Hrvatske. Maštovita i vesela pakiranja osim što plijene pažnju s polica trgovina, razveselit će male i velike mlijekoljupce i uljepšati obiteljske stolove.  

Osme godine održavanja natječaja u Dukat je u jesen 2019. pristiglo više od 3.300 učeničkih radova iz 178 hrvatskih osnovnih škola na temu najzabavnijeg pakiranja mlijeka. U velikoj konkurenciji maštovitih crteža stručni je žiri odabrao četiri rada koja sada krase ograničeno izdanje pakiranja Dukat trajnog mlijeka. Njihovi su autori: Max Šimunec, 1. a, OŠ Dobriše Cesarića iz Zagreba, Nea Božić, 2. c, OŠ Glina iz Gline, Magdalena Fućak, 3. a, OŠ Čavle iz Čavla, Lara Bakovljanec, 4. razred, OŠ „Antun Nemčić Gostovinski” Koprivnica, PŠ Reka iz Reke.

Nacionalni likovni natječaj „VOLIM MLIJEKO!“ za učenike nižih razreda osnovnih škola održava se od 2012. pod pokroviteljstvom Ministarstva znanosti i obrazovanja i Ministarstva zdravlja te uz partnerstvo Muzeja suvremene umjetnosti Zagreb.

Više o projektu, pobjednicima te foto i video galeriju pogledajte na http://www.volim-mlijeko.hr/ 

3.4.2020.