Vijesti

Stigao je savršeno kremast sirni namaz Salakis

Sirni namaz mediteranskog užitka

vi ljubitelji President Salakisa, mekog kravljeg sira tipa fete, od sada mogu uživati i u novom članu Salakis obitelji - President Salakis sirnom namazu.

Ovaj kremasti i slankasti sirni namaz neće ostaviti ravnodušnim niti najistančanija nepca, a načini uživanja u Salakis sirnom namazu su brojni. Izdvojili smo tri koja su iznimno ukusna i jednostavna za pripremu.

Najjednostavniji način uživanja u Salakis sirnom namazu je da ga namažete na svježi i hrskavi kruh, a s narezanim avokadom i s malo klica hrena ili kresa ovaj sendvič poprima potpuno novu dimenziju.

Zapečena brusketa, Salakis sirnim namaz, zapečene cherry rajčice, pokoji list svježeg bosiljka i nekoliko kapi maslinova ulja - kombinacija je za prste polizati.

Također, uz pomoć blendera svojim najmilijima možete napraviti ukusan gurmanski namaz od tek nekoliko sastojaka, i to Salakis sirnog namaza, zapečenih crvenih paprika, maslinova ulja i malo soli i papra.

Začinite duge ljetne dane ukusnim zalogajima uz neodoljivo kremast Salakis sirni namaz, dostupan u pakiranju od 150 grama.

13.07.2018.