Vijesti

SenSia - uspostavlja tvoju dnevnu ravnotežu

Redovna konzumacija SenSije uspostavlja tvoju dnevnu ravnotežu i doprinosi normalnoj funkciji probave. Potraži je u novim ekološki prihvatljivim Tetra Top kartonskim pakiranjima  

Svi znamo koliko je danas, u užurbanom svijetu bitna ravnoteža u obavljanju svakodnevnih aktivnosti. Ludi dnevni ritam zna uzeti svoj danak, što se često odražava na naše fizičko, ali i psihičko zdravlje. Zato je tu SenSia koja doprinosi normalnoj funkciji probave, a čijom redovnom konzumacijom uspostavljamo narušenu dnevnu ravnotežu. 
 
Kako nas SenSia vraća u ravnotežu? Svi proizvodi iz linije SenSia obogaćeni su  mljekarskom kulturom Bifidus naturalis te vlaknima inulina, a sadrže kalcij koji pridonosi normalnoj funkciji probave.
 
SenSia napitke odjenuli smo u novo ruho te ih odsad možete pronaći u ekološki prihvatljivoj kartonskoj ambalaži: praktičnim i modernim Tetra Top bočicama od 250 g i 1 kg.
Liniju smo obogatili i novim proizvodom u čašici - SenSia Snackom okusa brusince s mješavinom žitarica i chia sjemenki u natpoklopcu. 
 
Asortiman SenSia čini ukupno sedam proizvoda: SenSia natur, SenSia vanilija, SenSia borovnica, SenSia Snack drink med i žitarice, SenSia Snack vanilija i žitarice te SenSia Snack brusnica, chia i žitarice. Osim različitih okusa od sada možete izabrati i pakiranje koje vam najviše odgovara, bilo da je to SenSia u Tetra Top bočicama ili SenSia Snack u čašici sa žličicom i hrskavim žitaricama u natpoklopcu za obrok izvan kuće.
7.7.2020.