Vijesti

SenSia postaje SenSia FIBERS

Nova SenSia FIBERS, obogaćena prehrambenim vlaknima iz voća, prirodno regulira probavu te pomaže postizanju sklada tijela i duha. 

Dukat je predstavio SenSiu FIBERS, prvu „wellbeing“ liniju mliječnih proizvoda baziranu na holističkom utjecaju vlakana iz hrane na naše zdravlje te balans tijela i duha.

SenSia FIBERS vrijedan je izvor prehrambenih vlakana - inulina te vlakana iz voća koja u bitnom pridonose normalnoj funkciji probave. No djelovanje vlakana daleko je šire od samog utjecaja na probavu. Naime, vlakna pripadaju skupini namirnica koje, putem uravnotežene probave, blagotvorno utječu i na naše metalno zdravlje: dobro raspoloženje i opći osjećaj dobrobiti (eng. wellbeing).

Upravo zato Svjetska zdravstvena organizacija (WHO) daje preporuku svakodnevnog unosa 25 grama vlakana u organizam, s ciljem ostvarivanja njihovog pozitivnog utjecaja na cjelokupno stanje organizma.

Kako bi nam pomogao u lakšem postizanju sklada tijela i duha, Dukat je novu SenSiu FIBERS, osim prehrambenim vlaknima, obogatio mliječnom kulturom Bifidus naturalis i kalcijem, a potrošačima je predstavio i dvije nove podlinije: Mood Food i Botanicals. 

SenSia FIBERS Mood Food čine dva nova proizvoda Good night i Keep calm, a obogaćeni su ekstraktima kamilice, odnosno lavande, biljem poznatim po umirujućem i opuštajućem učinku.

SenSia FIBERS Botanicals očarava aromatičnim mirisom i okusom ekstrakata ruže i aloe vere te jagode dok istovremeno blagotvorno utječe na naše tijelo i duh.

Linijom SenSia FIBERS Dukat prvi na tržištu otvara kategoriju „wellbeing“ mliječnih proizvoda baziranu na holističkom utjecaju vlakana iz hrane na naše zdravlje, dobru probavu te balans tijela i duha.

19.6.2023.