Vijesti

Salakis sirni namaz - proizvod godine

President Salakis sirni namaz osvojio nagradu Proizvod godine u kategoriji mliječnih proizvod, prema izboru čitateljica i čitatelja portala Žena.hr

Ovogodišnju nagradu za Proizvod godine u kategoriji mliječnih proizvoda odnio je novi član Salakis obitelji - Salakis sirni namaz. Kremasti i slankasti sirni namaz napravljen od kravljeg sira tipa feta osvojio je nepca čitateljica i čitatelja portala Žena.hr koji su birali najbolje proizvode u 2018. godini u čak 28 kategorija.

Uz President zrnati sir s vlascem, prošlogodišnjeg laureata, drugi je to proizvod robne marke President koji je osvojio nagradu za najbolji novi mliječni proizvod na tržištu.

Nagrada za proizvod godine dodjeljuje se već sedmu godinu zaredom, a nagrađene proizvode odabiru čitateljice i čitatelji portalaŽena.hr glasanjem za nominirane proizvode. Proizvodi koji su bili u konkurenciji pokrivaju većinu proizvoda široke potrošnje, a u konkurenciji su bili isključivo noviteti, odnosno proizvodi koji su izašli na tržište nakon 1. lipnja 2017. 

18.12.2018.