Vijesti

President cheese steak – sirevi za pečenje

Imamo iznenađenje koje će oboriti s nogu sve ljubitelje roštilja, a posebno vegetarijance: President cheese steak - sir za pečenje!

Iz velike i ugledne sirne obitelji President dolazi nam ovaj meki sir u marinadi spreman za pečenje na roštilju, tavi ili u pećnici, i idealan za sezonu roštiljanja. 

President sir za grill je 100% vegetarijanski pa je idealan za one koji ne jedu meso, a uživaju u jelima sa žara. Bogat je proteinima (15 g/kom) i idealna je zamjena za meso. Ovaj sir oduševit će i one koji vole klasičan roštilj kako radi jednostavnosti i brzine pripreme, tako i radi vrhunskog okusa pečenog sira.

Bez obzira spremate li ga na žaru, tavi ili u pećnici, sirni odresci pripremaju se u svega nekoliko minuta. Na roštilju i tavi (bez ulja) dovoljno ih je peći na niskoj temperaturi oko 3 minute sa svake strane, dok se u pećnici prethodno zagrijanoj na 200 °C - 220 °C peku na donjoj rešetki oko 6 - 7 minuta.   

President cheese steak dolazi u dva okusa: original, u klasičnoj marinadi, i barbecue, u marinadi sa začinima i začinskim biljem tipičnima za roštilj.

Ovim pečenim sirom možete obogatiti niz jela i salata, a možete u njemu uživati i samostalno, složenom na prepečeni kruh ili palentu i poslužen uz sezonsku salatu kao toplo ili hladno predjelo. Savršen je i za povrtne ražnjiće ili zamotuljke od tortilja, a omotan slaninom ili tikvicom i pečen na dobro zagrijanoj rešetki prava je gurmanska poslastica za druženja uz otvorenu vatru.    

U pakiranju dolaze dva sirna odreska od po 90 grama što je taman za dvije osobe.